Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

«Μελέτη για τις πολιτικές κινήτρων υπέρ της κλωστοϋφαντουργίας-ένδυσης»

Δελτίο τύπου Δημ. Μάρδα
Πολυσέλιδη περιεκτική μελέτη με θέμα τις πολιτικές κινήτρων υπέρ του κλάδου της κλωστοϋφαντουργίας και ένδυσης παρέδωσε στον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Στ.Πιτσιόρλα, ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης ΣΥΡΙΖΑ, κ. Δημήτρης Μάρδας. Η μελέτη πραγματοποιήθηκε από το γραφείο του, μετά από παρότρυνση στελεχών επιχειρήσεων του κλάδου και σε συνέχεια της συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί εδώ και καιρό μαζί τους.

Επικεντρώνεται στις πολιτικές κινήτρων για ανάπτυξη του κλάδου που εφαρμόζονται σε ανταγωνιστικές της Ελλάδας χώρες, των Βαλκανίων και της Νότιας Ευρώπης. Καταγράφονται επίσης τα χρηματοδοτικά εργαλεία που υφίστανται στην Ελλάδα όπως και μέτρα-προτάσεις υπέρ μιας νέας πολιτικής εξωστρέφειας.

Επισυνάπτεται η μελέτη (132 σελίδες) που αποτελεί μια από τις 19 προτάσεις μέτρων πολιτικής που έχει προτείνει ο κ. Μάρδας κατά την περίοδο 2015-18. (Βλ. αναλυτικότερα http://www.mardas.eu/metra_15_16.html)

Δείτε τη μελέτη ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.