Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

Εντείνονται οι προσπάθειες αποχιονισμού στο Δήμο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Δήμου Κιλκίς
Για πέμπτη συνεχή μέρα εντείνονται οι ενέργειες του Δήμου Κιλκίς για τον αποχιονισμό του οδικού δικτύου στην πόλη και στους οικισμούς του Δήμου. Τα μηχανήματα έργου (γκρέιτερ, αλατιέρες, τρακτέρ) επιχειρούν στο Κιλκίς και στα χωριά των έξι Δημοτικών Ενοτήτων ενώ σήμερα πεζοπόρα τμήματα βγήκαν με φτυάρια για τον καθαρισμό δρόμων της πόλης.

Οι εργαζόμενοι του Δήμου, που δίνουν μάχη με το χιονιά αδιάλειπτα όλο αυτό το διάστημα, έχουν συνδράμει ώστε να αποκτήσουν πρόσβαση το κτηνοτροφικό πάρκο Νέας Σάντας και δρόμοι που οδηγούν σε κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις. Με φροντίδα του Δήμου και με την εθελοντική συνεισφορά μελών του συστήματος προσκόπων Κιλκίς αποχιονίζονται προαύλειοι χώροι σχολικών μονάδων.

Σε ότι αφορά τις εγκαταστάσεις θέρμανσης των σχολείων η Δημοτική Αρχή προνόησε έγκαιρα για τη λειτουργία των καυστήρων τους προκειμένου να αποφευχθούν δυσλειτουργίες και προβλήματα θέρμανσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.