Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Ολοένα και ψηλότερα ο Αλέξανδρος... ολοένα και ψηλότερα το Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς
Με τους σημαντικούς 3 βαθμούς της νίκης επέστρεψε η Α ομάδα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς από την Κομοτηνή μετά την νίκη επί του τοπικού ΠΑΟ Κοσμίου με σκορ 1-2.

Η ομάδα του Αλέξανδρου δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι. Μπήκε νωχελικά με αποτέλεσμα να βρεθεί να χάνει από το 18' με αυτογκόλ και μετά από εκτέλεση κόρνερ του αντιπάλου. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ίσως το χειρότερο ημίχρονο από την αρχή της περιόδου για τον Αλέξανδρο στο οποίο ο goalkeeper Αθανασίου με τις επεμβάσεις του κράτησε ζωντανή την ομάδα. 

Η είσοδος του Καραγιάννη στο 37’ έδωσε άλλη πνοή στην ομάδα, η οποία πίεσε τον αντίπαλο, πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και άρχισε να δημιουργεί φάσεις ώστε να φτάσει στην ισοφάριση. 

Στο 2ο ημίχρονο ο Αλέξανδρος ανέβασε ακόμη περισσότερο την απόδοσή του και ισοφάρισε με πλασέ του Προβατίδη στο 61' μετά από ασίστ του Καραγιάννη και αφού τον έβγαλε σε ευνοϊκή θέση για γκολ ή πάσα ο Αγαθαγγελίδης. 

Στο 83’ ολοκληρώθηκε η ολική επαναφορά, αφού ο Αλέξανδρος πέρασε μπροστά στο σκορ με αυτογκόλ του αντίπαλου αμυντικού στην προσπάθεια του να ανακόψει σουτ του Προβατίδη. 

Στο 76’ ο Αλέξανδρος στάθηκε άτυχος όταν κεφαλιά του Φουρτζίου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι ενώ στο 89’ μετά από περίτεχνη ενέργεια του Αγαθαγγελίδη, πέρασε με εναέριο τακουνάκι στο κέντρο του γηπέδου τον προσωπικό του αντίπαλο, τον έφερε τετ-α-τετ με τον αντίπαλο goalkeeper αλλά δεν κατάφερε να τελειώσει το ματς εκεί με τρίτο γκολ. Κίτρινη κάρτα δέχτηκαν οι Τσαταλμπασίδης & Σερταρίδης.

Επόμενο παιχνίδι για τον Αλέξανδρο την ερχόμενη Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς στις 15:00, με τον Εθνικό Σιδηροκάστρου.

Σύνθεση: Αθανασίου, Μπουλγουρίδης, Βασιλειάδης, Κάργας (69’ Σερταρίδης), Τσαταλμπασίδης, Παπαδόπουλος, Τσολακίδης (62’ Φουρτζίου), Αηδονίδης, Αγαθαγγελίδης, Προβατίδης, Σαλπιγγίδης (37’ Καραγιάννης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.