Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

Πρωτοποριακά φυτικά καλλυντικά παράγονται στη Νέα Σάντα Κιλκίς

Επιτέλους μια νέα σειρά πρωτοποριακή φυτικών καλλυντικών είναι πλέον γεγονός και μάλιστα από φαρμακείο του νομού μας. Τα προϊόντα hygea δημιουργήθηκαν από το φαρμακείο που εδρεύει στην Νέα Σάντα Κιλκίς από το 1980 και είναι Ελληνικά φυτικά καλλυντικά.

Ας δούμε τι σημαίνει ''φυτικό καλλυντικό''
Η σημαντικότερη διαφορά με τα συμβατικά καλλυντικά είναι ότι τα κύρια συστατικά τους δεν είναι χημικά αλλά φυτικής προέλευσης. Όπως είναι γνωστό τα περισσότερα χημικά συστατικά προϊόντων καθημερινής περιποίησης ενοχοποιούνται σημαντικά για πλήθος προβλημάτων και αυτό είναι κάτι που έχει αρχίσει να το καταλαβαίνει η επιστημονική κοινότητα αλλά και ο κόσμος όλο και πιο πολύ.

Όσο μεγαλύτερος ο βαθμός φυσικότητας τόσο λιγότερα είναι τα ενοχοποιημένα χημικά συστατικά.

Τα φυτικά καλλυντικά δεν περιέχουν καμιά ενοχοποιημένη ουσία στην παρασκευή τους, ούτε χημικά υπολείμματα από την καλλιέργεια των βιολογικών φυτών. Έτσι, η χρήση τους είναι απόλυτα ασφαλής για τον ανθρώπινο οργανισμό και δεν επιβαρύνει το περιβάλλον.

Στην Hygea, μας λέει ο υπεύθυνος ανάπτυξης της σειράς κ. Αθανάσιος Πετμεζάς, "Χρησιμοποιούμε βότανα και φυσικά/βιολογικά συστατικά υψηλής ποιότητας, φιλικά προς το δέρμα και το περιβάλλον με κλινικά ελεγμένη αποτελεσματικότητα και προσιτές τιμές.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε καινοτόμα και αποτελεσματικά προϊόντα βασισμένα σε δραστικά φυσικά συστατικά κρατώντας όμως χαμηλές τιμές σε σχέση με αυτό που προσφέρουμε.

Δηλαδή προσπαθούμε το κριτήριο value for money να γίνεται όλο και πιο ισχυρό για τον καταναλωτή.

Ονομάσαμε την πρώτη μας σειρά cosmeceutical καλλυντικών Hygea γιατί το πάθος μας προς την φροντίδα και την υγεία του δέρματος, μας ώθησε να δημιουργήσουμε την δική μας σειρά καλλυντικών

Επίσης αφενός είναι προϊόντα δημιουργημένα από επιστημονικό προσωπικό, και αφετέρου είναι προϊόντα που δεν δοκιμάστηκαν σε ζώα κατά τον σχεδιασμό και ανάπτυξης τους.

Το φάσμα των προϊόντων μας μέχρι στιγμής έχει 4 βασικές κατηγορίες

* σειρά προσώπου

* σειρά σώματος

* σειρά μαλλιών

* σειρά αντιηλιακής προστασίας

οι οποίες στο μέλλον θα αυξηθούν και ως φάσμα προϊόντων αλλά και ως βάθος προϊόντος".
Τα προϊόντα hygea  μπορείτε να τα βρείτε στο: www.hygea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.