Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018

Ανακοίνωση Περιπατητών Κιλκίς για την ευρωπαϊκή ημέρα χωρίς αυτοκίνητο

Ανακοίνωση Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς
Η διαδρομή μας την ευρωπαϊκή ημέρα χωρίς αυτοκίνητο το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου ξεκινά και τερματίζει στην Πλατεία Ειρήνης, έχει μήκος 4,4 χλμ και είναι το διευρυμένο εμπορικό μεταξύ των τριών πλατειών τρίγωνο προς Ι.Ν. Παναγίας, Κρήνη Σαλάτς, Αυστοελληνική, Αρχαιολογικό Μουσείο - Παλαιότατη Νομαρχία, Πολυάνειο Ωδείο, Δίδυμες Καπναποθήκες. 

Η αφίσα της κορυφαίας ετήσιας δράσης μας θα κυκλοφορήσει την Δευτέρα μαζί με την αφίσα του Δήμου για το πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 16-22 Σεπτεμβρίου που τελειώνει με το περίπατό μας το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου. 

Με αποφάσεις του Δ.Σ:

1ον Δεν έχουμε περίπτερο στην εμποροπανήγυρη γιατί δεν είμαστε εμπορικός σύλλογος. 

2ον Προτείναμε κατ’ επανάληψη για την εκπόνηση του Στρατηγικού Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας την επόμενη δεκαετία «κανένα αυτοκίνητο στο εμπορικό τρίγωνο πλην φορτοεκφορτώσεων και μονίμων κατοίκων καθώς επίσης και μελέτη προς εκτέλεση δικτύου ποδηλατόδρομων» σύμφωνα με την πανανθρώπινη άποψη για τις πόλεις του παρόντος και του μέλλοντος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.