Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018

Δυναμική παρουσία των Παιόνων Γουμένισσας στα Θεοτόκεια 2018

Δελτίο τύπου Παιόνων Γουμένισσας
Την Παρασκευή 10 Αυγούστου εγκαινιάσθηκαν τα καινούργια γραφεία του Συλλόγου μας, τα οποία παραχωρήθηκαν από την κ. Ελένη Μπάρλη. Παράλληλα λειτούργησε και θα συνεχίσει να λειτουργεί έκθεση στον χώρο των γραφείων, από την πλούσια λαογραφική συλλογή των Παιόνων. 

Την τελετή των εγκαινίων τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιδήμαρχος του Δήμου Παιονίας κ. Ελένη Δούμου, ο πρόεδρος της δημοτικής ενότητας Γουμένισσας κ. Τραχανίδης Αθανάσιος, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Γρίβας κ. Μπακάλης Γεώργιος, επίτιμοι πρόεδροι του Συλλόγου, πρόεδροι συλλόγων και φορέων της Γουμένισσας αλλά και της ευρύτερης περιοχής, μέλη και φίλοι του Συλλόγου και πλήθος κόσμου.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Τσιαρόγας, ευχαρίστησε δημόσια την κ. Ελένη Μπάρλη, διότι με την κίνησή της αυτή ο Σύλλογος θα έχει μόνιμη στέγη καθώς και τους συμπολίτες μας, για την υποστήριξη που δείχνουν προς τον Σύλλογο μας.

Ακολούθησε πλούσιος μπουφές με παραδοσιακά εδέσματα και τοπικό κρασί, προσφορά των εμπόρων της Γουμένισσας.

Συνεχίζοντας τις δράσεις και εν όψει των 43ων Θεοτοκείων, τη Δευτέρα 13 Αυγούστου ο Σύλλογος μας, με τη συμμετοχή όλων των χορευτικών του τμημάτων, παρουσίασε χορούς και τραγούδια αφιερωμένα στην Μακεδονία, πλήθος χορευτών και εναλλαγή φορεσιών από την πλούσια ιματιοθήκη, συγκίνησαν το πολυπληθές κοινό που παρακολούθησε την Μακεδονική βραδιά στην κεντρική πλατεία της Γουμένισσας.

Στην αρχή της εκδήλωσης ο πρόεδρος των Παιόνων κ. Κωνσταντίνος Τσιαρόγας, βράβευσε εκ΄ μέρους όλων των μελών του σωματείου, αποδίδοντας τιμητική πλακέτα στην πρωταθλήτρια του TAE KWON DOE και της σανιδοκοπηλασίας (Εθνική Ελλάδος) κ. Αναστασία Μπάρλη, παλαιού χορευτικού μέλους του Συλλόγου, για την προσφορά της στον Ελληνικό αθλητισμό.

Την παρουσίαση του προγράμματος είχε η Αντιπρόεδρος κ Γαλούπη Δροσιά. Τις χορευτικές ομάδες συνόδευσε η ορχήστρα του Αργύρη Μάντσου με τα γνωστα χάλκινα της Γουμένισσας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί την χοροδιδάσκαλο και όλους τους χορευτές για την άριστη συνεργασία και το άψογο αποτέλεσμα της παράστασης.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.