Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Η Κινητή Μονάδα Μαστογράφου σε Κιλκίς και Πολύκαστρο

Δελτίο τύπου συλλόγου καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας «ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ»
Γυναίκες τόσο από το Κιλκίς όσο και από το Πολύκαστρο είχαν την ευκαιρία να κάνουν δωρεάν προληπτικό έλεγχο (ψηλάφηση – μαστογραφία – ΠΑΠ-τεστ) στην Κινητή Μονάδα Μαστογράφου του ΑΝΘ Θεαγενείου που επισκέφτηκε το νομό μας το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Μαΐου 2018. 

Το αναγραφόμενο σύνθημα στην Κινητή Μονάδα «Η πρόληψη χαρίζει ζωή» προέτρεψε πολλές γυναίκες που περνούσαν τόσο από την Πλατεία Ειρήνης του Κιλκίς όσο και από την Κεντρική Πλατεία Πολυκάστρου να προσφέρουν στον εαυτό τους το δώρο της πρόληψης.

Η δράση αυτή πραγματοποιήθηκε από το ΑΝΘ Θεαγένειο σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Κιλκίς και το Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση των Δήμων Κιλκίς και Παιονίας. 

Ξεχωριστή ήταν η συμβολή του συλλόγου καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας «ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ» στο χώρο του οποίου έγινε η εξέταση της ψηλάφησης στο Κιλκίς, τα δε μέλη του διένειμαν ενημερωτικά φυλλάδια όσον αφορά στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού και παρείχαν ουσιαστική γραμματειακή υποστήριξη ιδιαίτερα στην πόλη του Πολυκάστρου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας «ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ» ευχαριστεί όλους όσους συνετέλεσαν και συνεργάστηκαν ώστε η Κινητή Μονάδα Μαστογράφου του ΑΝΘ Θεαγενείου να επισκεφτεί το διήμερο 19 και 20 Μαϊου 2018 το Κιλκίς και το Πολύκαστρο αντίστοιχα, προκειμένου να διεξαχθεί δωρεάν προληπτικός έλεγχος σε γυναίκες της περιοχής και κυρίως στις ανασφάλιστες.

Θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθούν τα ονόματα όσων συνέβαλαν ώστε να γίνουν στο Κιλκίς 43 ψηλαφήσεις, 31 μαστογραφίες και 17 ΠΑΠ-τεστ και στο Πολύκαστρο 50 ψηλαφήσεις, 31 μαστογραφίες και 15 ΠΑΠ-τεστ. 

Ιδιαίτερα δε ευχαριστούμε την διοικήτρια του ΑΝΘ Θεαγενείου Μαρία Βλάχου και τον διοικητή του Νοσοκομείου Κιλκίς Θεόδωρο Ρεβενάκη, τον διευθυντή του Κέντρου Υγείας Πολυκάστρου Γιώργο Περπερίδη, τους Δημάρχους Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη και Παιονίας Χρήστο Γκουντενούδη, τους γιατρούς, Ροδονίκη Ιωσηφίδου και Χρήστο Αποστόλου, τις νοσηλεύτριες Δήμητρα Κρικρή και Μαρία Μακρή, τις χειρίστριες μαστογράφου Έφη Παλιόμπεη, Γιώτα Σιούλα, Έλσα Πιτσιόρλα και Αναστασία Παπαδοπούλου, τους οδηγούς Μίλτο Τσακουρίδη και Μανώλη Δαργκίδη, την διευθύνουσα Κατερίνα Αρβανίτη-Μηλιαράκη και τις νοσηλεύτριες Αθηνά Σημαιοφορίδου-Πετρίδου και Ανεσία Σιδηροπούλου. 

 Φυσικά η γραμματειακή και όχι μόνον υποστήριξη από τα δύο μέλη του συλλόγου Ελένη Τζανκουρταράν και Μαρία Προβατίδου καθώς και την φίλη – αρωγό Σοφία Γεωργούση υπήρξε πολύτιμη και ουσιαστική.

Τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλες τις κυρίες που δίχως ταμπού προσήλθαν και έκαναν τον προληπτικό τους έλεγχο. Τις ευχόμαστε καλά αποτελέσματα και ας μην ξεχνάμε ότι η πρόληψη έχει σώσει και θα συνεχίζει να σώζει ΖΩΕΣ!
















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.