Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018

Έτοιμα τα ημερολόγια του έτους 2019 για την Ειδομένη

Δελτίο τύπου Ομάδας Διαχείρισης Ιστοσελίδας Ειδομένης
Κάθε χρόνο, η Ομάδα Διαχείρισης Ιστοσελίδας Ειδομένης προβαίνει στη σχεδίαση, τη δημιουργία και τη ΔΩΡΕΑΝ διανομή ημερολογίων του νέου έτους, συνεισφορά στους μόνιμους κατοίκους ως ένδειξη συμπάθειας, στους ετεροδημότες, για να μην χάσουν τους δεσμούς τους με την γενέτειρά τους, και στους φίλους μας ως πρόσκληση συνεργασίας για την ανάπτυξη του τόπου μας. 

Με δεδομένα την ανυπαρξία χορηγών, την έλλειψη συνεργασίας από αυτούς που θα έπρεπε να ενισχύουν αυτές τις δραστηριότητες, και μη θέλοντας να βαρύνουμε τους φίλους υποστηρικτές μας, η ομάδα μας είχε αποφασίσει να μη δημιουργήσει ημερολόγια για το 2019.

Όμως η μοίρα είχε διαφορετική άποψη. Τυχαία, σε επίσκεψή μας σε σπίτι ηλικιωμένου για να μας εξιστορήσει όψεις της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, που θα χρησιμοποιηθούν στο υπό ίδρυση Μουσείο, αποκαλύφθηκε ένας θησαυρός. Μας έθεσε στην κατοχή μας φωτογραφίες μιας άλλης εποχής, η οποία, ως κύριο γνώρισμα είχε τη σύμπνοια και τη συνεργασία των κατοίκων.

Οι εμπνευσμένοι αρθρογράφοι μας, με το υλικό που είχαμε στην κατοχή μας, δημιούργησαν τελικά το ημερολόγιο του 2019. Αποφασίσαμε, αρχικά, να το χρηματοδοτήσουμε εμείς και να εκδώσουμε μερικά αντίτυπα. Σε αυτήν την προσπάθεια αρωγός στάθηκε μέλος των εθελοντών Ειδομένης που διατηρεί Λογιστικό γραφείο. 

Έτσι, τελικά, συγκεντρώθηκε ένα χρηματικό ποσό και σπεύσαμε στο τυπογραφείο. Ξεκινήσαμε την διανομή των ημερολογίων, γνωρίζοντας ότι η χειρονομία αυτή είναι φτωχή σε δέμας, αλλά πλούσια σε αγάπη και προσφορά προς τους κατοίκους. Έχουμε την εντύπωση ότι όλοι περίμεναν να τους χαρίσουμε ένα τέτοιο συλλεκτικό ημερολόγιο.

Η όλη προσπάθειά μας στέφτηκε και φέτος με επιτυχία, φέρνοντας το χαμόγελο και τις αναμνήσεις από μια άλλη εποχή ...«όπως κάνανε οι παππούδες μας»... στις εορταστικές ημέρες που διανύουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.