Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

Βασιλική Μαυρογονάτου: Κατεβαίνω με τον υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη

Υπογράφει η  Βασιλική Μαυρογονάτου
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Κιλκίς
"Ονομάζομαι Βασιλική Μαυρογονάτου του Ευαγγέλου, απόφοιτη Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ, με μεταπτυχιακές σπουδές στην «Ειδική Αγωγή» και στην «Στατιστική και Ανάλυση». Εργάζομαι εδώ και 14 χρόνια στον ιδιωτικό τομέα ως οικονομολόγος σε μεγάλες επιχειρήσεις και στην ιδιωτική εκπαίδευση ως καθηγήτρια παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες. Είμαι παντρεμένη με τον ψυχίατρο Όμηρο Σαββίδη, έχουμε 2 κόρες και ζούμε μόνιμα στην πόλη του Κιλκίς.

Αποφάσισα μετά από ώριμη σκέψη, λαμβάνοντας υπόψη τους κοινούς στόχους και το ήθος του υποψήφιου Δημάρχου Δημήτριου Κυριακίδη, να συμμετάσχω ως υποψήφια σύμβουλος στον συνδυασμό του στις Δημοτικές εκλογές 2019.

Ο κύριος λόγος που με οδήγησε σε αυτή την απόφαση, ήταν να συνδράμω στην αναβάθμιση της πόλης μας, σε τομείς όπως είναι η ενέργεια, η αξιοποίηση αξιοθέατων, η διαχείριση και εκμετάλλευση ανεκμετάλλευτων εκτάσεων – πόρων του Δήμου και γενικότερα θέματα καθημερινότητας και διευκόλυνσης των Δημοτών.

Αυτά που πρέπει να γίνουν στην μικρή μας πόλη, και έχουμε βάλει ως στόχο, θεωρώ πως είναι εφικτά και δεν κινούνται στη σφαίρα του ιδεατού ή προεκλογικών υποσχέσεων.

Έχοντας υπόψη μου πάντα ότι: «ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο» θα συμμετάσχω (εφόσον μας εμπιστευτείτε και μας αναθέσετε τη Διοίκηση του Δήμου) στην προσπάθεια για αλλαγή του κλίματος εσωστρέφειας του παρελθόντος, κρατώντας ότι καλό έχει γίνει στην πόλη μας από προηγούμενες Διοικήσεις του Δήμου. Παράλληλα δε να διορθώσουμε ή να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα, με στόχο την ανάδειξη της πόλης μας, προς όφελος των Δημοτών μας.

Όπως μας λέει και ο Μενέλαος Λουντέμης: «Κείνος που στ’ αληθινά αγαπά το Λαό δε γίνεται ποτέ αρχηγός του, γίνεται υπηρέτης του».
Αξίζουμε λοιπόν να έχουμε μια σύγχρονη πόλη, διατηρώντας παράλληλα τα παραδοσιακά της χαρακτηριστικά. Οι ιδέες και οι προτάσεις για να γίνουν πραγματικότητα, απαιτείται να λειτουργούμε με το ΕΜΕΙΣ και όχι με το ΕΓΩ, προσωπικά έχω επιλέξει να ενεργώ πάντα με το πρώτο, το δεύτερο έχει αποδειχθεί διαχρονικά καταστροφικό τόσο στη τοπική αυτοδιοίκηση, όσο και στην Πατρίδα μας γενικότερα."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.