Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

Τελικά νίκησαν οι "Ατρόμητοι" Δ.Ε. Γαλλικού

Δελτίο τύπου "Ατρόμητων" Δ.Ε. Γαλλικού
Νίκη για την ομάδα των "Ατρόμητων" Δ.Ε. Γαλλικού στο τοπικό ντέρμπι για την δεύτερη αγωνιστική της Β ΕΚΑΣΚΕΜ στο κλειστό του Καμπάνη με αντίπαλο τον Αλέξανδρο Αξιούπολης, με σκορ 64-61.
Δεκάλεπτα 1:18-19 2:16-11 3:13-9 4:17-22

Σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι η ομάδα μας παίζοντας μια εκπληκτική άμυνα κατάφερε να πάρει τα ηνία του παιχνιδιού και να διατηρεί μια διαφορά ασφαλείας 4 με 8 πόντους. Τρία λεπτά πριν από το τέλος του παιχνιδιού η διαφορά έφτασε το +13, ένα αδιανόητο black out για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στο τελευταίο δεκάλεπτο ήταν αρκετό να καταστρέψει ότι έχτισε μέχρι εκείνη την χρονική στιγμή.

Όμως εκεί μίλησε η ψυχή ενός 15χρονου, το σκορ ήταν 61-61 με 5 δεύτερα να απομένουν και με την ομάδα μας την κατοχή της μπάλας, ο μικρός σουτάρει μια τρίποντη βόμβα από 10 μέτρα και χαρίζει στην ομάδα μας μια δίκαιη νίκη.

Ευχαριστούμε τον φίλαθλο κόσμο της περιοχής που στήριξε την προσπάθεια των παιδιών.

Ατρόμητοι (Λαδάς): Δαγκλιάρης Σ, Βέττης Α, Αράπογλου Β, Ζάλτος Δ, Μανωλούδης Γ, Σωτηρόπουλος Θ, Κεσωφ Γ 2, Βλαχόπουλος Κ 3, Ναρλίδης Γ 3(1), Πανταζής Κ 10(1), Σέμπρος Κ 20(2), Δαγκλιάρης Α 26(4).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.