Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

Μια όμορφη εκδρομή με όμορφους ανθρώπους

Δελτίο τύπου Συλλόγου Γυναικών Δήμου Παιονίας ΕΥΚΡΑΝΤΗ
Ημερήσια εκδρομή πραγματοποίησε την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018 ο Σύλλογος Γυναικών Δήμου Παιονίας ΕΥΚΡΑΝΤΗ. Νωρίς το πρωί αναχώρηση από το Πολύκαστρο με πρώτη στάση, επίσκεψη στην Ιερά Μονή Οσίου Εφραίμ του Σύρου στου πρόποδες του Ολύμπου.

Αφού παρακολουθήσαμε τη Θεία Λειτουργία και οι φιλόξενες μοναχές μας πρόσφεραν καφέ και γλυκίσματα, μας ξενάγησαν στο ιστορικό μοναστήρι το οποίο ήταν εξαιρετικού κάλους και ιδιαίτερα επιμελημένο από τις ακούραστος μοναχές.

Στη συνέχεια επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο και στο Μουσείο του Δίου όπου η έμπειρη ξεναγός Ειρήνη Γιαννέ-Καπετανάκη μας μετέφερε νοερά με τις γνώσεις και όπως μόνο αυτή ξέρει στην Αρχαία πόλη της Μακεδονίας.

Στην Πλάκα Λιτοχώρου και δίπλα στην θάλασσα γευτήκαμε υπέροχους ψαρομεζέδες. Το απαραίτητο καφεδάκι πριν επιστρέψουμε στο Πολύκαστρο το απολαύσαμε στο γραφικό Λιτόχωρο.

Το Δ. Σ.του Συλλόγου ευχαριστεί όλες τις κυρίες που συμμετείχαν σε αυτήν την ημερήσια απόδραση και την ξεναγό μας που πάντα κάνει τις εκδρομές μας ενδιαφέρουσες και ομορφότερες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.