Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

Φεστιβάλ ΚΝΕ – ΟΔΗΓΗΤΗ στο Κιλκίς

Το φετινό Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή πραγματοποιείται τη χρονιά που συμπληρώνονται τα 100 χρόνια ζωής και δράσης του ΚΚΕ και τα 50 χρόνια ζωής και δράσης της νεολαίας του της ΚΝΕ.

Οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ στο Κιλκίς θα διαρκέσουν δύο ημέρες, τη Δευτέρα 10 και την Τρίτη 11 Σεπτέμβρη και θα πραγματοποιηθούν στο χώρο που πρωτοξεκίνησε το Φεστιβάλ, στον Κήπο – Πάρκο.

Το σύνθημα του Φετινού Φεστιβάλ είναι δανεισμένο από το ποίημα του Γιάννη Ρίτσου, «Καπνισμένο Τσουκάλι», που έγραψε ενώ ήταν εξόριστος στο Κοντοπούλι της Λήμνου την περίοδο του εμφυλίου και είναι: «Ήταν μακρύς ο δρόμος ως εδώ, Δύσκολος δρόμος!... Σίγουρος δρόμος... Φεστιβάλ 100 χρόνια ΚΚΕ - 50 χρόνια ΚΝΕ... Τώρα είναι δικός σου αυτός ο δρόμος!».


Το Πρόγραμμα του Φεστιβάλ ΚΝΕ – ΟΔΗΓΗΤΗ στο Κιλκίς
(Δευτέρα 10 και Τρίτη 11 Σεπτέμβρη, στον Κήπο – Πάρκο)


Δευτέρα 10 Σεπτέμβρη, από τις 7:00 μ.μ.

Συζήτηση με θέμα: «Νέες Τεχνολογίες και Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης», με τη Νάντια Κόκκαλη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ.
Παιδική Θεατρική Παράσταση με τίτλο: «Ο Μικρός Πρίγκιπας σε νέες περιπέτειες», από τη θεατρική ομάδα της ΚΝΕ Κεν. Μακεδονίας «τα κόκκινα αλεξίπτωτα».

Συναυλία με το Στέλιο Κοτίδη και τη μπάντα του.

Τρίτη 11 Σεπτέμβρη, από τις 7:00 μ.μ.

Ομιλία με την Ελένη Κυγιάκη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Παραδοσιακό Γλέντι με ποντιακά, θρακιώτικα, ηπειρώτικα, νησιώτικα και δημοτικά τραγούδια, με τους: Τάσο Ευτυχιάδη (λύρα, τραγούδι), Παναγιώτη Μοσχοΐδη (μπουζούκι, τραγούδι), Τριαντάφυλλο Ασαρτζή (κλαρίνο), Σιταρίδη Χρήστο (Chris Sitaridis) (πλήκτρα).

Και τις δύο ημέρες στο χώρο του φεστιβάλ θα υπάρχουν:
Έκθεση αφιερωμένη στα 100 χρόνια του ΚΚΕ και στα 50 χρόνια της ΚΝΕ.
Βιβλιοπωλείο της Σύγχρονης Εποχής με όλες τις νέες εκδόσεις και μεγάλες προσφορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.