Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Τελετή λήξης σεζόν της Ακαδημίας Μπάσκετ "Ατρόμητοι"

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Μπάσκετ "Ατρόμητοι"
Την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018 οι Ατρόμητοι αποχαιρέτισαν και επίσημα την σεζόν στο κλειστό του Καμπάνη (πρώην Δήμου Γαλλικού) στην καθιερωμένη γιορτή για το κλείσιμο της χρονιάς. 

Οι «Ατρόμητοι» αθλητές, οι οποίοι προέρχονται από την Νέα Σάντα, τον Καμπάνη, τον Παντελεήμονα, το Γαλλικό, το Περιστέρι, την Ξυλοκερατιά και το Πεδινό του Δήμου Κιλκίς, αναμετρήθηκαν σε διαγωνιστικά παιχνίδια, χωρισμένοι σε τμήματα ανά ηλικία, αποχαιρετώντας με τον δικό τους τρόπο την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Όπως και αγώνα επίδειξης ανάμεσα στην ομάδα μίνι κοριτσιών και στις μητέρες της ακαδημίας και έναν αγώνα all star μεταξύ ανδρικού και παιδικού τμήματος.

Οι νικητές των διαγωνιστικών ανά ηλικία ήταν:

Τμήμα junior, διαγωνισμό jump shoot
1. Σώττα Άγγελος (Καμπάνη)

2. Ιωαννίδης Γεώργιος (
Καμπάνη)

3. Κόνιας Αντώνης (
Καμπάνη)

Τμήμα μίνι κοριτσιών, διαγωνισμό jump shoot
1. Ελευθεριάδου Ευαγγέλια (
Καμπάνη)

2. Σαραφίδου Χριστίνα (
Καμπάνη)

3. Γαλλεϊδου Ιωάννα (
Καμπάνη)

Τμήμα ανδρικό-παιδικό, διαγωνισμό 3ποντων
1. Σέμπρος Κώστας (Παντελεήμονας)

2. Βέττης Θάνος (Παντελεήμονας)

3. Τσοστκα Στιβ (Ξυλοκερατιά)

Τμήμα ανδρικό-παιδικό, διαγωνισμό καρφωμάτων
1. Δαγκλιάρης Θανάσης (Γαλλικός)

2. Κέσωφ Γεώργιος (Ξυλοκερατιά)

3. Δαγκλιάρης Σταύρος (Γαλλικός)

Ο προπονητής και υπεύθυνος της ακαδημίας κ. Λαδάς Κωνσταντίνος έκανε μια αποτίμηση της χρονιάς που έκλεισε, αναφέροντας ότι, οι ομάδες των ανδρών των μίνι αγοριών και κοριτσιών που πήραν μέρος στα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΜ τα πήγαν αρκετά καλά, ενώ η υπόλοιπη ακαδημία πήρε μέρος σε πάρα πολλά φιλικά παιχνίδια είτε εντός είτε εκτός.

Τέλος προσέθεσε, "Σκοπός μας είναι να φέρουμε τα παιδιά στο μπάσκετ να τους διδάξουμε τις αρχές του παιχνιδιού αλλά και να διαμορφώσουμε σωστούς χαρακτήρες".

Στη διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκαν διπλώματα συμμετοχής και μετάλλια σε όλους τους αθλητές της ακαδημίας και επαίνους και κύπελλα στους νικητές των διαγωνιστικών αναμετρήσεων της βραδιάς.

Η γιορτή συνεχίστηκε μέχρι αργά το βράδυ σε ταβέρνα στην Ξυλοκερατιά εντελώς δωρεάν από την διοίκηση του συλλόγου σε όλους τους αθλητές (δύσκολα στην σημερινή εποχή να υπάρχει ένας τέτοιος επαρχιακός σύλλογος και να προσφέρει τόσα πολλά στα παιδιά στηριζόμενος μόνο στις δίκες του δυνάμεις).

Όλοι μαζί στο τέλος γονείς, συνοδοί, φίλαθλοι, συμβούλιο, προπονητές βροντοφώναξαν ένα ΑΤΡΌΜΗΤΟΙ, ανανέωσαν το ραντεβού τους για την 1η Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 στο κλειστό του Καμπάνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.