Κυριακή, 13 Μαΐου 2018

Αναμετρήθηκαν οι παλαίμαχοι του Κιλκισιακού και της Δόξας Δράμας

Δελτίο τύπου Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών «Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων»
Τη Δευτέρα 7 Μαΐου 2018 και ώρα 18.00 στο γήπεδο του Μαυρονερίου-Κιλκίς οι ομάδες Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του «Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων» και της Δόξας Δράμας, στα πλαίσια των άριστων σχέσεων που διατηρούν εδώ και πολλά χρόνια, συμμετείχαν σε φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου. 

Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές προσέφεραν όμορφο θέαμα, ξεδίπλωσαν το πλούσιο ταλέντο τους, χάρηκαν το παιχνίδι δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους και έφυγαν από το γήπεδο αγκαλιασμένοι επιβεβαιώνοντας το γεγονός ότι το ποδόσφαιρο είναι το μοναδικό άθλημα που δημιουργεί στενούς δεσμούς και διαχρονικές φιλίες μεταξύ των αθλητών ανεξαρτήτως ηλικίας. 

Το αποτέλεσμα (0-2 υπέρ των φιλοξενούμενων) ήταν το τελευταίο που ενδιέφερε τους συμμετέχοντες, οι οποίοι έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από τις επιδόσεις τους πάνω στο χορτάρι.

Ο προπονητής των παλαιμάχων του Κιλκισιακού Χρήστος Αποστολίδης χρησιμοποίησε τους: Χατζόπουλο, Καλπάκη, Καραδήμο, Νικολαΐδη Μιχάλη, Κεσίδη, Ζιάκα, Σκούπρα, Μαυρόπουλο, Δημητριάδη, Σαχινίδη, Καρακίδη, Νικολαΐδη Αθανάσιο, Μιχαηλΐδη, Φυλακτάκη, Δαηλίδη, Αυγητίδη, Χαλκίδη, Κατσαμάκη και Λοκοβίτη.

Ο προπονητής των παλαιμάχων της Δόξας Δράμας Αρχόντης Κατσαρίδης χρησιμοποίησε τους: Καρασάββα, Τσελεμπή, Χαμουρίδη, Ασλανίδη, Πέρρο, Κασδοβασίλη, Γεωργιάδη, Μελικίδη, Κιοσέ, Μουρατίδη, Παχατουρίδη, Τοκματσή, ΄Αρνη, Μήτογλου Δημήτριο, Τσιφλίδη, Τσιμπλίδη, Σαρίδη και Μήτογλου Συμεών.

Ο Νίκος Καραμουσαηλίδης έδωσε ρεσιτάλ διαιτησίας μοιράζοντας ακριβοδίκαια την «πίττα» και αφήνοντας ικανοποιημένους τους αγωνιζόμενους.

Το βράδυ, μετά το πέρας του αγώνα, οι οικοδεσπότες παλαίμαχοι του Κιλκισιακού παρέθεσαν πλούσιο γεύμα στους φιλοξενούμενους τους στην όμορφη ταβέρνα του μέλους του Συλλόγου Σαχινίδη Ηλία. Οι επιδόσεις των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών και εκεί (στο φαγητό και το κρασί) υπήρξαν εξαιρετικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου