Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Ξεκίνησαν τα μαθήματα Κολύμβησης στον "Αλέξανδρο"

Δελτίο τύπου Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Για 6η συνεχόμενη χρονιά το Αθλητικό Κέντρο Αλέξανδρος έχει ανοίξει τις πύλες του ώστε να αναπτύξει το υπέροχο άθλημα της Κολύμβησης.

Ένα άθλημα ζωτικής σημασίας για την νεολαία μας και όχι μόνο αν αναλογιστεί κανείς το δυσάρεστο ρεκόρ των πνιγμών στις ελληνικές θάλασσες.

Η χρησιμότητα της κολύμβησης είναι πλέον γνωστή σε όλους καθώς γυμνάζει με αρμονία όλο το σώμα ενώ παράλληλα συμβάλλει στην ψυχική και πνευματική υγεία του αθλούμενου.

Ήδη στον Αλέξανδρο έχει δημιουργηθεί η πρώτη ‘’φουρνιά’’ αγωνιστικών τμημάτων που συμμετέχουν με επιτυχία σε κολυμβητικούς αγώνες και στα τέσσερα στυλ της κολύμβησης ελεύθερο, ύπτιο, πρόσθιο και πεταλούδα.

Στον Αλέξανδρο βέβαια λειτουργούν και τμήματα αρχαρίων μικρών παιδιών, τα ‘’παπάκια’’ της μικρής πισίνας όπου οι μικροί αθλητές βιώνουν τα πρώτα βήματα εκμάθησης της κολύμβησης (αναπνοές, κινήσεις ποδιών κτλ).

Τα μαθήματα εξελίσσουν τα παιδιά και σταδιακά αυτά εντάσσονται στα ‘’Δελφίνια’’ της μεγάλης πισίνας όπου διδάσκονται με μεγαλύτερη εξειδίκευση τα μυστικά της κολύμβησης.

Βέβαια με μεγάλη επιτυχία λειτουργούν και τα τμήματα ενηλίκων γι’ αυτούς που ποτέ δεν είναι αργά.

Στον Αλέξανδρο λειτουργούν δύο πισίνες θερμαινόμενες με αυτόματο ρυθμιστή χλωρίωσης και pH ώστε να πληρούνται στο ακέραιο οι αυστηρότερες υγειονομικές διατάξεις.

Τα γκρουπ είναι ολιγομελή, ομοιογενή και κλειστά ώστε να επιτυγχάνεται με μεγαλύτερη επιτυχία τα προπονητικά αποτελέσματα.

Το προσωπικό είναι απόλυτα καταρτισμένο, έμπειρο και με την απαιτούμενη παιδαγωγική επάρκεια.

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και για πληροφορίες στο τηλέφωνο 2341070313.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.