Τρίτη, 24 Απριλίου 2018

Διακρίσεις για Κιλκισιώτες σκακιστές στην Κατερίνη

Δελτίο τύπου καλλιτεχνικού και πολιτιστικού συνόλου «η πόλις»
Σημαντικές διακρίσεις σημείωσαν οι Κιλκισιώτες σκακιστές στο τουρνουά γρήγορου σκακιού «Υψηλάντεια 2018» που διοργάνωσαν οι σκακιστικοί σύλλογοι Κατερίνης, σε συνεργασία με την Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας.

Οι αγώνες έγιναν την Κυριακή 22 Απριλίου 2018 στη Νέα Τραπεζούντα Πιερίας και συμμετείχαν σε αυτούς 106 σκακιστές και σκακίστριες χωρισμένοι σε δύο ομίλους, ένας για σκακιστές άνω των 13 ετών και ένας για σκακιστές κάτω των 13 ετών.

Σημαντικότερη διάκριση ήταν η κατάκτηση της δεύτερης θέσης από τον Στανημερόπουλο Αριστογένη, ο οποίος πήρε την δεύτερη θέση στη γενική κατάταξη του δεύτερου ομίλου, αλλά και στην κατηγορία του (κάτω των 12 ετών) σημειώνοντας 6 νίκες σε 7 αγώνες.

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε και ο Κωφίδης Στυλιανός στην κατηγορία κάτω των 8 ετών, πετυχαίνοντας 4 νίκες σε 7 αγώνες. Πολύ καλή επίδοση ήταν και αυτή του Κωφίδη Χρήστου που με 4 νίκες σε 7 αγώνες τερμάτισε 5ος στην κατηγορία κάτω των 10 ετών. Ο Μπουφίδης Κωνσταντίνοςμετά από δύσκολους αγώνες στον πρώτο όμιλο, κατέκτησε την 8η θέση στην κατηγορία κάτω των 14 ετών.

Το καλλιτεχνικό και πολιτιστικό σύνολο «η πόλις» συγχαίρει τους μαθητές του και τον προπονητή τους Σπυρλιάδη Αχιλλέα και τους εύχεται ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου