Πέμπτη, 1 Μαρτίου 2018

Η μοναδική έκθεση στην Ελλάδα για νέους γονείς

Η ExpoBaby είναι ένα μοναδικό σεμιναριακό και εκθεσιακό γεγονός, ένα διήμερο αφιερωμένο στην εγκυμοσύνη, στους νέους γονείς, στο μωρό αλλά και σε ότι χρειάζεται ένα παιδί μέχρι τα έξι του.

Η απόλυτα εξειδικευμένη αυτή διοργάνωση έρχεται τον Μάρτιο στη Θεσσαλονίκη.

Μέσα από το πλούσιο πρόγραμμα των σεμιναρίων της ExpoBaby, εξειδικευμένοι επιστήμονες, θα ενημερώσουν το κοινό για θέματα που αφορούν την εγκυμοσύνη, τον τοκετό, την καλή υγεία του βρέφους και πολλά άλλα. 

Καθηγητές Πανεπιστημίου, ιατροί, μαιευτήρες-γυναικολόγοι, μαίες και ψυχολόγοι θα μιλήσουν για θέματα που απασχολούν την πλειοψηφία των υποψήφιων και νέων γονιών όπως η προετοιμασία στον τοκετό, ο θηλασμός, η διατροφή, οι συναισθηματικές ανάγκες του βρέφους, η σωστή ανάπτυξη και πολλά άλλα θέματα.

Παράλληλα με τα σεμινάρια, επιχειρήσεις με προσφορές και προτάσεις, παρουσιάζουν προϊόντα και υπηρεσίες που αφορούν την εγκυμοσύνη, το μωρό, το παιδί έως 6 ετών αλλά και την βάπτιση. 

Στην ExpoBaby θα έχετε την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε μία έρευνα αγοράς και να καλύψετε τις ανάγκες που προκύπτουν με τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειας σας

ExpoBaby για νέους γονείς,

10-11 Μαρτίου, Βελλίδειο, Θεσσαλονίκη!

Μην την χάσετε!

Περισσότερες πληροφορίες & αναλυτικό πρόγραμμα: www.expobaby.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου