Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Hyundai Santa Fe N;

Επιμέλεια: Γιώργος Τσιμπουσλής
Πηγή: www.autotriti.gr
Πώς θα σας φαινόταν αν το επερχόμενο SUV της Ηyundai λάμβανε μια τέτοια έκδοση Ν για να σταθεί δίπλα στο i30 N; Η Ηyundai δεν έχει παρουσιάσει ακόμα το τέταρτης γενιάς Santa Fe, ωστόσο αυτό το γεγονός δεν εμπόδισε τους ανθρώπους ανεξάρτητου σχεδιαστικού οίκου να δημοσιεύσουν την δικής τους εκδοχή για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το νέο SUV σε έκδοση επιδόσεων Ν, δίπλα στα i30 N και Veloster N.

Είναι πιθανό όμως να δούμε την Hyundai να λανσάρει Ν εκδόσεις για τα SUV μοντέλα της όπως για τα Κοna, Tucson και Santa Fe; O Albert Biermann είχε ξεκαθαρίσει πολλούς μήνες πριν, πως υπάρχουν κάποια σχέδια για Ν εκδόσεις για τα Κοna και Tucson, ωστόσο ξεκαθάρισε πως η κορεάτικη μάρκα έχει άλλες προτεραιότητες.

Το σχέδιο της X-Tomi Design βασίζεται στην πρώτη εικόνα που έχει διαρρεύσει στο διαδίκτυο και αποκαλύπτει ότι το SUV της Hyundai θα λάβει πλήθος επιρροών από το φρέσκο Kona, ενσωματώνοντας πολλά στοιχεία από τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα της κορεάτικης φίρμας. 

Πολύ έξυπνα, ο οίκος έχει «τυλίξει» το μοντέλο με τον γνωστό για τα μοντέλα Ν, Performance Blue χρώμα ενώ αναφέρει ότι λαμβάνει μεγαλύτερους τροχούς, πιο ισχυρά φρένα, μικρότερη απόσταση από το έδαφος κ.αΤι μοτέρ θα μπορούσε να φοράει το Santa Fe N; 

To σίγουρο είναι ότι η Hyundai θα πρέπει να το εξοπλίσει με ένα ισχυρότερο μοτέρ από αυτό που εξοπλίζει το i30 N και αποδίδει 275 ίππους, καθώς το SUV έχει πολύ μεγαλύτερο βάρος από το παραπάνω hatchback.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.