Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Ο Δήμος Κιλκίς ευχαριστεί γενικώς...


Η χαρά της πολιτιστικής δημιουργίας και της γόνιμης συνεργασίας που έχει αναπτύξει ο Δήμος Κιλκίς και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού με τους τοπικούς πολιτιστικούς και αθλητικούς φορείς της περιοχής κορυφώθηκε στις αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Κιλκίς που έδωσαν τον εορταστικό τόνο με σύγχρονα αλλά και παραδοσιακά δρώμενα.


Η ενθουσιώδης συμμετοχή φορέων και πολιτών και οι πολιτιστικές και αθλητικές συμπράξεις αποδεικνύουν ότι ο Δήμος Κιλκίς μπορεί να απογειώσει το πολιτιστικό του προϊόν.

Πιστεύοντας στη δυναμική των συνεργασιών και στα θετικά αποτελέσματά τους, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες στις αποκριάτικες εκδηλώσεις, ξεκινώντας από τις ομάδες καρναβαλιστών από τις Καστανιές, από το Σύλλογο Δρομέων Υγείας, τον Περιβαλλοντικό Σύλλογο Περιπατητών, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Τερπύλλου και Γαλλικού, το ΚΔΑΠ -ΜΕΑ, τον Αθλητικό Σύλλογο ''Αίας'' τα κρουστά Άιντος,την ομάδα ΚΔΑΠ “Αλέξανδρος”, τον Ιππικό Όμιλο, τον Μ.Ο.Κ., τα γυμναστήρια Άθλος, Kinesis, Yoga pilates για την υποστηρικτική συμμετοχή τους στην παρέλαση των καρναβαλιστών καθώς και τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Άνω Αποστόλων Επταλόφου, Βαπτιστή, Δροσάτου που συνέδραμαν με κάθε τρόπο στην επιτυχία των αποκριάτικων εκδηλώσεων.

Θερμές ευχαριστίες απευθύνουμε στην Αστυνομική Διεύθυνση και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κιλκίς για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.