Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Kinesis -Gym: Πετυχημένη και η φετινή κοπή βασιλόπιτας - φιλανθρωπικό γκαλά

Δελτίο τύπου Kinesis-Gym Κιλκίς
Το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 20:00 στις εγκαταστάσεις του γυμναστηρίου Kinesis-Gym, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας. 


Η διεύθυνση του γυμναστηρίου νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όλα τα μέλη παλιά και νέα, ενεργά και μη, για την παρουσία τους σε αυτή την μικρή γιορτή η οποία έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος, για πέμπτη συνέχει χρονιά, με την βοήθειά σας μαζέψαμε αρκετά τρόφιμα μακράς διαρκείας (όπως, ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, κονσέρβες και άλλα) τα οποία θα δοθούν στην Ιερά Μονή Παναγίας στην πόλη μας για το καθημερινό συσσίτιο που διοργανώνει προσφέροντας τροφή σε άτομα τα οποία πραγματικά το έχουν ανάγκη.

Η παρουσία και ενεργή συμμετοχή σας στην προσπάθεια μας να βοηθήσουμε κάποιους συνανθρώπους μας, μας γέμισε χαρά και ιδιαίτερη τιμή.

Για την ιστορία, η τυχερή της βραδιάς, αλλά και της χρονιάς που βρήκε το φλουρί είναι η Δήμητρα Τοφαρή. Η Δήμητρα εκτός από ένα καλότυχο και γεμάτο χαρές 2018 κέρδισε και μια ετήσια συνδρομή στο γυμναστήριο μας.

Από τη βασιλόπιτα που κόπηκε για το προσωπικό του γυμναστηρίου, ο τυχερός της χρονιάς που κέρδισε το φλουρί είναι ο Παναγιώτης Μαυρογενίδης οποίος εκτός από τις ευχές κέρδισε και το φυλακτό του 2018.

Από όλους εμάς στο Kinesis-Gym ευχές για ένα καλότυχο γεμάτο υγεία και ευημερία, δύναμη και αγάπη 2018.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.