Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

Κιλκίς: Αιτήσεις για την αποκατάσταση ζημιών από τον σεισμό

Κατόπιν της πρόσφατης σεισμικής δραστηριότητας σε περιοχές της Π.Ε.Κιλκίς, την Πέμπτη 4-1-2018 έγινε σύσκεψη στο διοικητήριο της Π.Ε.Κιλκίς με κλιμάκιο της Υπηρεσίας Αποκατάστασης Σεισμοπλήκτων Βορείου Ελλάδος (ΥΑΣΒΕ) και στη συνέχεια το κλιμάκιο επισκέφθηκε την πληγείσα περιοχή.

Γνωστοποιούμε τους ιδιοκτήτες των κτιρίων που έχουν πληγεί από το σεισμό, ότι μπορούν να καταθέσουν αίτηση για την αποκατάσταση των ζημιών, στο Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε.Κιλκίς (Ανδρέα Παπανδρέου 3).

Αφού συγκεντρωθούν οι αιτήσεις θα διαβιβαστούν στην αρμόδια Υπηρεσία Αποκατάστασης Σεισμοπλήκτων Βορείου Ελλάδος (ΥΑΣΒΕ), προκειμένου να διενεργηθεί αυτοψία στα εν λόγω κτίσματα και για να εκδοθεί σχετικό πόρισμα χαρακτηρισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.