Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017

Εντός έδρας ήττα για τις Ελπίδες από τον Σ.Σ Μουριών

Την ήττα γνώρισε η Β' ομάδα του Αλέξανδρου Κιλκίς , με 0-2 από τον Εθνικό Σ.Σ. Μουριών. Η ομάδα των Ελπίδων παρασύρθηκε από το παιχνίδι των φιλοξενούμενων, οι οποίοι σε όλη την διάρκεια προσπαθούσαν να κρατήσουν χαμηλό ρυθμό παιχνιδιού, με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να αποδώσουν σύμφωνα με τις δυνατότητες τους και να χάσουν 3 πολύτιμους βαθμούς. 

Το 0-1 έγινε στο 33’ σε μια από τις ελάχιστες επισκέψεις στα καρέ των Ελπίδων. Ενώ οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να βάλουν ρυθμό στο παιχνίδι και να το φέρουν σε ισορροπία, ήρθε η αποβολή του Κωνσταντινίδη με δεύτερη κίτρινη στο 47’ και αποσυντόνισε την προσπάθεια. 

Η ομάδα των Ελπίδων ρίσκαρε περισσότερο, ανοίχτηκε και στο 68’ δέχτηκε το δεύτερο τέρμα. Επόμενο παιχνίδι την ερχόμενη Κυριακή στις 15:00 ως γηπεδούχοι στο γήπεδο του Χωρυγίου, με την Προοδευτική Σταυροχωρίου. 

Σύνθεση : Κωστελίδης,Τσακιρίδης (70’ Κουρουζίδης), Κωνσταντινίδης, Καλαϊτζης, Ανανιάδης, Μαχμουτάι (70’ Αλμπανίδης), Μπαλάσκας (31’ Μακάριος), Νικολαΐδης, Ζαφειρόπουλος (50’ Μαργαριτόπουλος), Αλεξανδρίδης, Κεσίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου