Σάββατο, 3 Ιουνίου 2017

Kinesis-Gym Kilkis: 3μηνη μαθητική - φοιτητική προσφορά

Δελτίο τύπου Kinesis-Gym Kilkis
Η εφηβεία είναι η πιο κρίσιμη ηλικία για την ανάπτυξη του σκελετού και σε αυτή την ηλικία πρέπει να καταφέρουν να εξασφαλίσουν την καλύτερη δυνατή οστική μάζα. 
Τα οφέλη είναι πολλά. Ένας γερός και υγιής σκελετός στην ενήλικη ζωή αλλά και αποφυγή του κινδύνου της οστεοπόρωσης. Πώς θα το καταφέρουν αυτό; Μα φυσικά, με την άσκηση. 

Τα οφέλη της σωματικής άσκησης είναι γνωστά σε όλους μας. Δεν έχει σημασία η φυσική κατάσταση ή η ηλικία, γιατί όλοι πρέπει να γυμναζόμαστε καθημερινά.

Οι νέοι πρέπει να εντάξουν τη γυμναστική στη ζωή τους από νωρίς για να διατηρήσουν ένα υγιές σωματικό βάρος. Σε όλο αυτό σημαντικό ρόλο παίζει και η οικογένεια καθώς θα πρέπει να παροτρύνει το παιδί να ασχοληθεί με την γυμναστική και γενικά με τον αθλητισμό. 

Το να γυμνάζονται παρέα θα ήταν μια πολύ καλή λύση αφού θα αποκομίσουν εξαιρετικά ποιοτικό χρόνο γονείς και παιδιά και θα βελτιώσουν την υγεία τους.

Αναγνωρίζοντας το φορτωμένο πρόγραμμα των εφήβων και την ενασχόληση τους με διάφορες δραστηριότητες προτείνουμε να γυμνάζονται 3-4 φορές την εβδομάδα φυσικά από την καθοδήγηση και παρακολούθηση έμπειρων γυμναστών.

Τώρα που το καλοκαίρι έχει έρθει και οι σχολικές υποχρεώσεις σταμάτησαν τι πιο καλό από το να ωθήσουμε τους νέους να στραφούν σε έναν πιο καλό τρόπο ζωής εντάσσοντας την άσκηση στην καθημερινότητα τους. 

 Εμείς στο Kinesis-Gym ξέρουμε ότι οι νεολαία είναι το μέλλον μας! Ξέρουμε επίσης ότι ‘’ νους υγιής εν σώματι υγιή’’! Γι΄ αυτό δίνουμε την δυνατότητα σε μαθητές και φοιτητές να γυμναστούν όλο το καλοκαίρι μόνο με 60€ .

Τρίμηνη συνδρομή με παροχές γυμναστηρίου και χρήση όλων των ομαδικών προγραμμάτων άθλησης στην προνομιακή τιμή των 60€, έως 31/8/2017 και το πιο σημαντικό η πληρωμή μπορεί να γίνει διατραπεζικά με web Banking ή και με την χρήση πιστωτικής κάρτας σε 3 άτοκες δόσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου