Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

Κιλκισιακός: Ο πρώτος γύρος με αριθμούς

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Μιας και για ακόμη μια εβδομάδα δεν είχαμε αγωνιστική, πάμε να κάνουμε μια μικρή ανασκόπηση για τη μέχρι στιγμής πορεία του Κιλκισιακού στο πρωτάθλημα.
Η ομάδα μας έπειτα από το τέλος των 13 αγωνιστικών του πρώτου γύρου βρίσκεται στη κορυφή της κατάταξης με 37 βαθμούς. 

Μετρά δώδεκα νίκες και μια ισοπαλία. Μοναδική απώλεια αυτή στην όγδοη αγωνιστική εντός έδρας με την Πλαγιά. Εντός έδρας έχει επίσης 6 νίκες και εκτός μετρά 6 νίκες σε ισάριθμες εξόδους.

Ο ΑΟΚ έχει σκοράρει 34 φορές και έχει δεχθεί μόλις 3 τέρματα. Δώδεκα είναι οι παίκτες μας που έχουν κουνήσει δίχτυ, δείγμα του ταλέντου και του πλουραλισμού που υπάρχει, με τον Νίκο Μπελίτσα να έχει οχτώ γκολ, τον Δημήτρη Δρόσο 6, και να ακολουθούν με 3 οι Σπύρος Ματεντζίδης, Θόδωρος Πολύζος, Παναγιώτης Ρωμανίδης και Κώστας Ραφαελίδης. Το καλό ημίχρονο είναι το δεύτερο μιας και έχει πετύχει 21 γκολ σε αυτό το διάστημα.

Το μεγάλο βέβαια ρεκόρ είναι στην άμυνα, εκεί που η ομάδα μας έχει κρατήσει σε έντεκα παιχνίδια ανέπαφη την εστία της. Επίσης οι τερματοφύλακες Παναγιώτης Αβραμίδης και Νίκος Ζάικος μετρούν 984 αγωνιστικά λεπτά που δεν έχουν δεχθεί γκολ, μιας και το τελευταίο ήταν στο έκτο λεπτό της συνάντησης με τον Άγιο Χαράλαμπο τη τρίτη αγωνιστική. Όπερ σημαίνει πως σε δέκα συνεχή παιχνίδια ο ΑΟΚ κρατά το μηδέν.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.