Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Το αγωνιστικό Σαββατοκύριακο του Αετού Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αετού Κιλκίς
Πέντε τμήματα των ακαδημιών του ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ συμμετείχαν σε φιλικούς αγώνες που έγιναν το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017 στην Θεσσαλονίκη με τον ΓΣ HΡΑΚΛΗ Θεσσαλονίκης στο Ιβανώφειο γήπεδο. 
Τα τμήματα που αγωνίσθηκαν ήταν:

Κορίτσια 2006-2008

Αγόρια 2007-2008

Αγόρια-Κορίτσια 2009-2010

Αγόρια 2005-2006

Αγόρια 2003-2004

Όλα τα παιδιά ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι, οι γονείς απόλαυσαν τις προσπάθειες των μικρών αθλητών και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τους επόμενους φιλικούς αγώνες στο Κιλκίς.

ΣΑΒΒΑΤΟ - ΚΥΡΙΑΚΗ 16-17/12/2017
ΑΓΩΝΕΣ ΑΝΔΡΙΚΟΥ – ΕΦΗΒΙΚΟΥ - ΠΑΙΔΙΚΟΥ

Tρεις αγώνες είχε το πρόγραμμα για τα αγωνιστικά τμήματα του ΑΕΤΟΥ αυτό το Σ/Κ, τελικά έγινε μόνον ο ένας.

Η πολύ καλή εμφάνιση του ανδρικού τμήματος δεν συνδυάστηκε με νίκη και η ομάδα μας έχασε στην παράταση από την πολύ δυνατή φέτος ΑΓΕ ΠΙΕΡΙΑΣ με 65-76 (58-58 κ.α.).

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα μας ήταν μπροστά στο σκορ καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα και προηγήθηκε ακόμα και με 14 πόντους αλλά κάπου στο 35' ήρθε ο τραυματισμός του βασικού μας σέντερ μετά η ομάδα πάλεψε, ισοφαρίστηκε μόλις στο τελευταίο λεπτό και στην παράταση δεν άντεξε.

Κρατάμε την πολύ καλή προσπάθεια και διάθεση όλων των παιδιών και συνεχίζουμε.

Ο αγώνας του παιδικού τμήματος με τον ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ αναβλήθηκε λόγω αδυναμίας προσέλευσης των φιλοξενούμενων και θα οριστεί μάλλον για την νέα χρονιά.

Ο αγώνας του εφηβικού με τον ΕΔΕΣΣΑΙΚΟ κατοχυρώθηκε υπέρ της ομάδας μας με 20-0 μιας και η φιλοξενούμενη ομάδα δεν προσήλθε στο γήπεδο και μηδενίστηκε, χωρίς όμως να ειδοποιήσει κανέναν έστω και την τελευταία στιγμή και ταλαιπώρησε χωρίς λόγο διαιτητές, γραμματεία, ιατρική κάλυψη αγώνα, προπονητές, παίκτες και φιλάθλους και όλα αυτά ημέρα Κυριακή και ώρα 14:00.

Συνέχεια στις αγωνιστικές υποχρεώσεις από την νέα χρονιά, όλη η οικογένεια του ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ εύχεται στον παίκτη και προπονητή Μάκη Κόγια γρήγορη ανάρρωση από τον τραυματισμό του.

Το Δ.Σ. του συλλόγου εύχεται σε όλη την μεγάλη μπασκετική οικογένεια του ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ αλλά και σε όλο τον κόσμο υγεία, αγάπη, χαρούμενες γιορτές, καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο Έτος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.