Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Αήττητος συνεχίζει ο Αλέξανδρος Κιλκίς αλλά με παράπονα συμπεριφορών

Δελτίο τύπου Αλέξανδρου Κιλκίς
Συνέχισε με νίκη στο Δροσάτο ο Αλέξανδρος Κιλκίς και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του Πρωταθλήματος της Α1 της ΕΠΣ Κιλκίς. Σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα γκολ, αποβολή, χαμένο πέναλτι και εντάσεις στην λήξη, ο Αλέξανδρος πέρασε αλώβητος από την δύσκολη έδρα του Δροσάτου με 0-2, χωρίς πάλι να δεχθεί γκολ. 

 Το σκορ άνοιξε ο Βαχαρέλης στο 42’ με πολύ ωραίο πλασέ στην κίνηση μετά από υποδειγματική σέντρα σε αντεπίθεση από τον Καλλόνικο κλείνοντας το ημίχρονο με 0-1. Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 58’ ο Αλέξανδρος πέτυχε δεύτερο τέρμα με πολύ ωραία ομαδική προσπάθεια και άψογο τελείωμα από τον Αγαθαγγελίδη. 

Στο 64’ του αγώνα και ενώ η μπάλα ήταν εκτός παιδειάς-πλάγιο άουτ- κατά την κρίση του διαιτητή, ο αρχηγός του Δροσάτου κτύπησε εν ψυχρώ με κεφαλιά στο πρόσωπο του Ντουντούκη με αποτέλεσμα να δει από τον διαιτητή την κόκκινη κάρτα για βίαιη αντιαθλητική συμπεριφορά και εξύβριση παικτών του Αλέξανδρου κατά την αποχώρηση του από τον αγωνιστικό χώρο. 

Αφού δόθηκαν οι Α’ Βοήθειες στον παίκτη του Αλέξανδρου και σταμάτησε η αιμορραγία, με δεμένο κεφάλι επανήλθε στον αγωνιστικό χώρο. Στο 68’ ο Αλέξανδρος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Τσολακίδη, πέναλτι που αστόχησε ο Ντουντούκης.

Μελανό σημείο του πολύ ωραίου αγώνα ,το αντιαθλητικό κτύπημα του Στουκογιάννη αλλά και οι βρισιές και προκλήσεις του ίδιου αλλά και κάποιων άλλων παικτών του Δροσάτου μετά την λήξη του αγώνα. 

Όλα τα παραπάνω θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί αν ο παρατηρητής του αγώνα εφάρμοζε τις υποχρεώσεις του ως παρατηρητής και όχι σαν θεατής του αγώνα. Δεν υποχρέωσε ως όφειλε να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο ο αποβληθείς παίκτης του Δροσάτου, με αποτέλεσμα τα λυπηρά γεγονότα στην λήξη του αγώνα. 

Επί πλέον δεν ανέφερε στην έκθεση του τίποτα για αυτά που συνέβησαν στην λήξη του παιχνιδιού ως όφειλε, εάν πραγματικά ερχόταν στο γήπεδο για να κάνει την δουλειά του. Ο Αλέξανδρος Κιλκίς λυπάται πολύ για τα παραπάνω γεγονότα και για μια ομάδα την οποία αντιμετώπισε τα προηγούμενα χρόνια με νεαρούς και ικανούς παίκτες με ήθος και αξιοπρέπεια, πράγμα που φέτος έχει εκπλήξει αρνητικά. 

Για τον παρατηρητή του αγώνα κ. Κιουρτσίδη Ιωάννη λυπούμαστε πολύ διότι για μία ακόμη φορά ήταν κατώτερος των περιστάσεων. Ο Αλέξανδρος Κιλκίς συγχαίρει το διαιτητικό τρίο για την άψογη διαιτησία τους στο παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.