Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Ξέσπασε στην Αριδαία ο Κιλκισιακός

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Εξαιρετική εμφάνιση για τον Κιλκισιακό και νίκη με 3-0 μέσα στην Αριδαία επί του τοπικού Αλμωπού, με τη συγκεκριμένη να είναι η πρώτη μακριά από το γήπεδό μας. 

Στους 12 βαθμούς ο ΑΟΚ που περιμένει τη Τετάρτη τον Πιερικό για τη τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου, και θέλει να συνεχίσει νικηφόρα.

Ο αγώνας ξεκίνησε με απόκρουση από τον Νίκο Κολιοφούκα, με τον Κιλκισιακό να ανοίγει το σκορ στο 14' με τον Κώστα Λογγινίδη με σουτ έξω από τη περιοχή. 

Στο 23' ο Κολιοφούκας έδειξε τη κλάση του αποκρούωντας κεφαλιά εξ επαφής, με το πρώτο ημίχρονο να έχει αρκετό παιχνίδι στη μεσαία γραμμή και τις μεγάλες φάσεις να λείπουν.

Στο 63' ο Παπαδημητρίου έβγαλε τη κάθετη πάσα στον Καθάριο που μπήκε στη περιοχή και πλάσαρε εύστοχα για το 2-0. Από εκείνο το σημείο και μετά ο ΑΟΚ ήλεγχε απόλυτα τον ρυθμό, δεν κινδύνευσε, και στο 81' ο Ιάσων Παπαδημητρίου με ατομική ενέργεια ξεπέρασε δύο ποδοσφαιριστές και "έγραψε" το τελικό 3-0.
Ο Κιλκισιακός το τελευταίο διάστημα δείχνει την βελτίωσή του σε αρκετούς τομείς, και αυτή τη φορά βγήκανε και πολλά στοιχεία της δουλειάς που γίνονται στις προπονήσεις μέσα στο γήπεδο.

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ: Μένιος, Κιουρτζόπουλος (80' Μιχαηλίδης), Πετρόφ, Δ. Ελευθεριάδης, Χαρίσης, Α. Ελευθεριάδης, Πολύζος (65' Γκάζι), Μουλάς, Μεντής, Θόρια (70' Αναστασιάδης), Παπαγεωργίου (51' Τσόλκας).

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Κολιοφούκας, Νικολαΐδης, Δρόσος, Πολύζος, Ματεντζίδης, Δοξάκης, Μπελίτσας (72' Πιπερτζής), Λογγινίδης (70' Κουραλίδης), Παπαδημητρίου (89' Αναστασιάδης), Μοσχάκης, Καρασίμος (60' Καθάριος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.