Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Κιλκίς: “Τα Μαγικά Χριστούγεννα” της Ομάδας “ΤΙΚ-ΝΙΚ” στο Φεστιβάλ

Το 18ο Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας συνεχίζει τις παραστάσεις του με το έργο “Τα Μαγικά Χριστούγεννα” της Ομάδας “ΤΙΚ-ΝΙΚ” από την Ελλάδα.

Έτσι σήμερα Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017 στις 7 το βράδυ, στο Συνεδριακό Κέντρο, θα απολαύσετε μια μουσική παράσταση με μεγάλες κούκλες Μάππετ που θα παρουσιάσουν Χριστουγεννιάτικα παραμύθια και σκετσάκια. 

Το μικρό ποντικάκι, από την άλλη, για να καταφέρει να δει τον Άγιο Βασίλη το σκάει από το σπίτι του. Θα καταφέρει άραγε ο Σωτήρης να παίξει το ρόλο του Άγιο Βασίλη; Και ποιες καλικαντζαροϊστορίες θα ακούσουν τα παιδιά; Ελάτε και θα τα μάθετε όλα στη παράσταση.

Την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017 και κατά τις ώρες 9 και 11 το πρωί, στο Συνεδριακό Κέντρο η ίδια καλλιτέχνης θα παρουσιάσει την παράσταση “Χοροπαραμύθια” με αφήγηση παραμυθιών με μεγάλες κούκλες Μάππετ και συνοδεία παραδοσικών τραγουδιών.

Σε αυτή την παράσταση η Οφέλια Αγκαμαλιάν θα παρουσιάσει παραδοσιακά παραμύθια από την παγωμένη Σουηδία, την μαγική Ιαπωνία, τη μυστική Ρωσία και τη ρομαντική Σκοτία. Οι μικροί θεατές θα μπουν άμεσα στην ατμόσφαιρα του παραμυθιού με το άκουσμα του παραδοσιακού τραγουδιού και της ιστορίας που το ακολουθεί. Και το καλύτερο! Η παράσταση είναι διαδραστική γεμάτη τραγούδια, χορούς και αστεία!

Η Οφέλια Αγκαμαλιάν έχει σπουδάσει στην Αρμενία κουκλοθέατρο και σκηνοθεσία και από το 2005 άνοιξε το δικό της εργαστήρι κουκλοθέατρου στην Καβάλα. Με πέντε ήδη παραστάσεις κουκλοθεάτρου στο ενεργητικό της συνεργάζεται με διάφορους φορείς στη Βόρεια Ελλάδα ( όπως οι Δήμοι Καβάλας, Δράμας, Καλαμαριάς, Χρυσούπολης κ.α. ), επιχειρήσεις ( Mediterranean Cosmos, Ω2 ΙΚΕ, FIX-in art) και την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.

Επίσης οργανώνει εκδηλώσεις στα ιδρύματα, όπως Παιδικά Χωριά, Χαμόγελο του Παιδιού και Παιδούπολη, γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Κουκλοθέατρου στις διαφορετικές πόλεις της Βόρειας Ελλάδος (Ιωάννινα, Κέρκυρα, Θεσσαλονίκη κ.α.) με δωρεάν παραστάσεις.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.