Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Νέα γενιά της A-Class αναμένεται το 2018

Του Γιώργου Τσιμπουσλή
Η νέα γενιά της A-Class αναμένεται το 2018, με τη Mercedes να στοχεύει στη βελτίωση της πρακτικότητας και στην περαιτέρω αναβάθμιση της ποιότητας, ενώ σχεδιάζει και τον εμπλουτισμό της γκάμας με 3θυρη Shooting Brake και Sedan έκδοση.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η νέα Mercedes A-Class θα είναι σημαντικά αναβαθμισμένη, ειδικά στο εσωτερικό της, όπου στα πρότυπα της μεγαλύτερης C-Class θα τοποθετηθούν ακόμα ποιοτικότερα υλικά.

Το high-tech κλίμα θα ενισχύσουν τεχνολογίες όπως το head-up display, αλλά και το νέο σύστημα infotainment.

Έμφαση θα δοθεί και στην πρακτικότητα της καμπίνας, η είσοδος στο πίσω τμήμα της οποίας, θα διευκολυνθεί από τις μεγαλύτερες πόρτες. Επιπλέον, αναμένουμε περισσότερο «αέρα» για τα γόνατα και τα κεφάλια των πίσω επιβατών, ενώ φαρδύτερος θα είναι και ο χώρος αποσκευών.

Όλα τα παραπάνω μοντέλα της νέας A-Class «οικογένειας» θα εξοπλίζονται με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, ενώ στη γκάμα θα βρίσκεται και μια plug-in υβριδική έκδοση, που στοχεύει σε ηλεκτρική αυτονομία 100 χλμ. 

Οι Mercedes-AMG εκδόσεις, τέλος, αναμένεται να ανεβάσουν την απόδοση του δίλιτρου turbo κινητήρα στα 400 άλογα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.