Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Ερωτήσεις που κατέθεσε ο Χ. Χατζησάββας στη Βουλή και οι απαντήσεις που έλαβε

Δελτίο τύπου 
Χ. Χατζησάββα
Σχετικά με τις παράνομες αμμοληψίες στο Γαλλικό ποταμό 
Ο βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή στο νομό Κιλκίς κ. Χατζησάββας Χρήστος κατέθεσε στη Βουλή ερώτηση σχετικά με τον προβληματισμό των κατοίκων στην περιοχή του οικισμού Καμπάνη για τις παράνομες αμμοληψίες στις περιοχές πλησίον του Γαλλικού ποταμού που ήδη αλλοίωσαν το ανάγλυφο και θέτουν σε κίνδυνο το οικοσύστημα της περιοχής. Οι αρμόδιοι υπουργοί ερωτήθηκαν τόσο για τις ενέργειες που θα κάνουν προκειμένου να εξαλειφθεί το φαινόμενο όσο και για την πορεία των διαπιστωμένων παραβάσεων. 
Δείτε την απάντηση που έλαβε, δείτε ΕΔΩ

Άκρως προσβλητική η συμπεριφορά των Γερμανών απέναντι στους Έλληνες
Ο βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή στο νομό Κιλκίς κ. Χατζησάββας Χρήστος κατέθεσε στη Βουλή ερώτηση σχετικά με τους εξονυχιστικούς και εξευτελιστικούς ελέγχους που υπόκεινται όσοι ταξιδεύουν από την Ελλάδα προς τη Γερμανία, κατόπιν εντολής της γερμανικής κυβέρνησης για εντατικοποίηση των μέτρων ασφαλείας μόνο για τη χώρα μας. Οι αρμόδιοι υπουργοί ερωτήθηκαν σχετικά με τις αντιδράσεις της Ελληνικής κυβέρνησης καθώς και αν είναι διατεθειμένοι να εφαρμόσουν ισοδύναμα μέτρα κατά της Γερμανίας.
Δείτε την απάντηση που έλαβε, δείτε ΕΔΩ

Ανάγκη άμεσης μείωσης του πλαφόν για την συνδεδεμένη ενίσχυση βάμβακος και στην Περιφερειακή Ενότητα του Νομού Κιλκίς


Ο βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή στο νομό Κιλκίς κ. Χατζησάββας Χρήστος κατέθεσε στη Βουλή ερώτηση σχετικά με την ανάγκη μείωσης του πλαφόν των 180 κιλών για την συνδεδεμένη ενίσχυση βάμβακος και στην Περιφερειακή Ενότητα του Νομού Κιλκίς. Οι αρμόδιοι υπουργοί ερωτήθηκαν για τις προθέσεις της κυβέρνησης καθώς και για τη χρονική έναρξη της εκτίμησης και καταγραφής των βαμβακοχωραφιών με τη σύσταση των επιτροπών που εξαγγέλθηκαν.
Δείτε την απάντηση που έλαβε, δείτε ΕΔΩ

Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στο Κ.Δ.Α.Π του Δήμου Κιλκίς

Ο βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή στο νομό Κιλκίς κ. Χατζησάββας Χρήστος κατέθεσε στη Βουλή ερώτηση σχετικά με τους 14 απλήρωτους υπαλλήλους στα ΚΔΑΠ της περιφέρειάς μας. Εκτός από το ζήτημα της καταβολής των δεδουλευμένων αλλά και της συνέχισης της πληρωμής των εργαζομένων οι αρμόδιοι υπουργοί ερωτήθηκαν και για την κατάσταση στην εκταμίευση της επιχορήγησης από την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης στο ΚΔΑΠ στο Κιλκίς καθώς εάν είναι οι εν λόγω εργαζόμενοι ενσωματωμένοι στην Ενιαία Αρχή Πληρωμών
Δείτε την απάντηση που έλαβε, δείτε ΕΔΩ

Ανάγκη άμεσης επίλυσης του ζητήματος της συγκοινωνίας στο Τ.Ε.Ι Κιλκίς

Ο βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή στο νομό Κιλκίς κ. Χατζησάββας Χρήστος κατέθεσε στη Βουλή ερώτηση σχετικά με τη μετακίνηση των σπουδαστών του Παραρτήματος Σχεδίασης και Παραγωγής Ενδύματος στο νεόδμητο κτίριο του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος στο Κιλκίς. Οι αρμόδιοι υπουργοί ερωτήθηκαν για τις προθέσεις τους τόσο σχετικά με τη μετακίνηση όσο και για την κατασκευή οδικού κόμβου ή εγκατάστασης φωτεινού σηματοδότη στο σημείο που συγκλίνουν οι δρόμοι Κιλκίς - Μεταλλικού.
Δείτε την απάντηση που έλαβε, δείτε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.