Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2017

Κιλκίς: Στρώνουμε τραπέζι αλληλεγγύης - Πρόσφερε κι εσύ

Ανακοίνωση Προσκόπων Κιλκίς
Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά οι Πρόσκοποι Κιλκίς, πιστοί στην Υπόσχεση τους να βοηθούν κάθε άνθρωπο σε κάθε περίσταση, αναλαμβάνουν πρωτοβουλία και πραγματοποιούν συλλογή τροφίμων με σκοπό να ενισχύσουν τα Συσσίτια της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου.

Τα Συσσίτια λειτουργούν στον Ιερό Ναό της Παναγίας καθώς και στα Ενοριακά Παντοπωλεία της πόλης, και με τη δική σας στήριξη και αγάπη διανέμονται 300 δέματα κάθε μήνα σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη από ένα ζεστό πιάτο φαγητού.

Φέτος, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ. Εμμανουήλ, μαζί με τους Προσκόπους στη συνδιοργάνωση συμμετέχουν τα ΚΔΑΠ Ατέρμων, η Ακαδημία Ποδοσφαίρου “Αλέξανδρος”, ο Σύλλογος Στενημαχιτών “ο Άγιος Τρύφων” και ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος Περιπατητών Κιλκίς.

Όλοι, ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να ευαισθητοποιήσουμε μικρούς και μεγάλους, ώστε να στηρίξουμε συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες.

Η συλλογή τροφίμων θα ξεκινήσει στις 9 το πρωί, στην πλατεία Ειρήνης, και ολοκληρωθεί στις 3 το μεσημέρι, το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017. Μπορείτε να προσφέρετε ελαιόλαδο, γάλα εβαπορέ, ζάχαρη, όσπρια, σάλτσες και γενικά τρόφιμα μακράς διαρκείας.

Στον ίδιο χώρο Λυκόπουλα, Πρόσκοποι και Ανιχνευτές των δύο Συστημάτων θα παίξουν και θα μοιράσουν ελπίδα και χαμόγελα, στέλνοντας δυνατά το μήνυμα αγάπης παντού.

Η εκδήλωση “Στρώνουμε τραπέζι αλληλεγγύης. Πρόσφερε κι εσύ!” πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Κιλκίς και επαγγελματιών της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου