Τρίτη, 3 Οκτωβρίου 2017

Γέμισε παιδικές φωνές και χαμόγελα το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς


Με τον καθιερωμένο αγιασμό άνοιξε η νέα χρονιά για τα Παιδικά Χορευτικά Τμήματα του Λυκείου των Ελληνίδων σε Κιλκίς και Πολύκαστρο.

Στο Κιλκίς, ο αγιασμός τελέστηκε το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017, το πρωί, από τον πατέρα Δημήτριο, στον ανακαινισμένο χώρο του ΛτΕ και σε μια σεμνή τελετή, παρουσία των μικρών χορευτών και των γονέων τους.

Με το πέρας του αγιασμού η υπεύθυνη χοροδιδάσκαλος για τα Παιδικά Τμήματα, Ανατολή Λιαρετίδου, ενημέρωσε τους γονείς για το πρόγραμμα, ενώ το Δ.Σ. προσέφερε κεράσματα στα παιδιά και τους ευχήθηκε καλή χορευτική χρονιά, με υγεία και προκοπή.

Αντίστοιχα, ο αγιασμός για τα παιδικά τμήματα του ΛτΕ Κιλκίς στο Πολύκαστρο, τα οποία λειτουργούν με τη συνεργασία και τη στήριξη του Συλλόγου Γυναικών Δήμου Παιονίας «Ευκράντη», πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017, στον αύλειο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Πολυκάστρου.

Την εκδήλωση χαιρέτισε εκ μέρους του Δ.Σ. της «Ευκράντης», η Πρόεδρος κ. Γαρυφαλλιά Καρβουνιάρη, ενώ οι Έφοροι Οικονομικού και Εθνικών Παραδόσεων & Λαογραφικού Αρχείου, Τάνια Ευθυμίου και Ειρήνη Γιαννέ αντίστοιχα, μετέφεραν τους χαιρετισμούς του Δ.Σ. του ΛτΕ Κιλκίς και τις ευχές του για καλή χορευτική χρονιά σε όλους.

Ακολούθησε το καθιερωμένο κέρασμα στα παιδιά και ο χωρισμός των Τμημάτων.

Πληροφορίες για τα Χορευτικά Τμήματα του ΛτΕ στο Κιλκίς, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, 6-8 το απόγευμα στα γραφεία του Συλλόγου (Μητροπόλεως 11) και στο τηλέφωνο 23410 27684 και για τα Τμήματα Πολυκάστρου, στα τηλέφωνα 6948519130 & 6932914118.

* ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΝΩΜΗΣ
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Facebook
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Twitter
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Pinterest
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Google+
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Dailymotion
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Youtube


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου