Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

Επιστολή Παραστατίδη για την επαναλειτουργία του Α.Τ. Νέας Σάντας

Επιστολή του Θ. Παραστατίδη προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη για την επαναλειτουργία του Α.Τ. Νέας Σάντας. 
"Κύριε Υπουργέ,
Πρόθεση της επιστολής μου αυτής είναι η ενίσχυση του αιτήματος των πολιτών της νότιας περιοχής του νομού Κιλκίς καθώς και της βιομηχανικής περιοχής Νέας Σάντας. 


Μετά την εφαρμογή του νέου χωροταξικού σχεδιασμού των Α.Τ., διαπιστώθηκε αδυναμία στην αστυνόμευση της περιοχής αυτής, η οποία σημειωτέον γειτνιάζει με τον νομό Θεσ/νίκης δια μέσου του κεντρικού οδικού άξονα Θεσ/νίκης – Κιλκίς – Βουλγαρίας – FYROM.

Το γεγονός αυτό δημιουργεί προϋποθέσεις εύκολης πρόσβασης στην περιοχή (λόγω μικρής απόστασης), ώστε να παρατηρείται, ιδίως τους τελευταίους μήνες, μεγάλη παραβατικότητα (κλοπές) κυρίως στη βιομηχανική περιοχή.

Επιπλέον την τελευταία περίοδο έχει παρατηρηθεί σημαντική αύξηση στην κίνηση μεγάλων οχημάτων (νταλίκες) κυρίως από βαλκανικές χώρες με αποτέλεσμα στο τμήμα αυτό να μην υπάρχει επαρκής αστυνόμευση παρότι υπάρχει παρουσία σε μόνιμη βάση περιπολικού της αστυνομίας.

Θεωρώ πως το αίτημα για την επαναλειτουργία του Α.Τ. Ν. Σάντας γίνεται ακόμη πιο επιτακτικό, ώστε να υπάρχει καλύτερη αστυνόμευση της συγκεκριμένης περιοχής. Σας επισημαίνω πως την ίδια άποψη και αντίληψη μού έχουν εκφράσει υπηρεσιακοί παράγοντες και στελέχη της αστυνομίας του νομού.

Ελπίζω κ. Υπουργέ, να ανταποκριθείτε στο δίκαιο αυτό αίτημα προκειμένου να εμπεδωθεί το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών και των επιχειρηματιών της περιοχής."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.