Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017

Απίστευτο: Λετονοί θέλουν να αντιγράψουν το νέο πάρκο Κιλκίς

Κιλκίς 2.029 μΧ
Πολυμελής αποστολή του Δήμου Ρίγας Λετονίας στο Κιλκίς
Γράφει ο Πάνος Μαύρος
Δεν έχουν τελειωμό οι επιτυχίες της πόλης της καρδιάς μας το Κιλκίς! Αυτή τη φορά, αρχές Σεπτεμβρίου 2.029 μΧ βρίσκεται στην πόλη μας πολυμελής αποστολή του Δήμου Ρίγας Λετονίας και πρωτεύουσας της χώρας. 
Οι Λετονοί έχουν εντυπωσιαστεί από την αισθητική και ομορφιά του Νέου Πάρκου Κιλκίς, με αποτέλεσμα να θέλουν να δουν από κοντά αυτό το αριστούργημα αρχιτεκτονικής και να να φτιάξουν ένα παρόμοιο στην πόλη τους!

Αυτοί έχουν ένα απαίσιο πάρκο που ονομάζεται Bastejkalns ή αλλιώς Bastion Hill. Οι Λετονοί "βαράνε το κεφάλι τους" που έφτιαξαν μια τέτοια περιοχή για περιπάτους, ποδηλασία, βαρκάδες στο κανάλι, ηρεμία και χαλάρωση. 

Είναι τόσο χαζοί που ότι οι τοπικές αρχές το διατηρούν εξαιρετικά περιποιημένο, αλλά και ότι δεν υπήρχαν σημάδια φθορών ή σκουπιδιών από τους πολίτες που το χρησιμοποιούν. Πως είναι εδώ στην Ελλάδα; 

Καμία σχέση... Βλάκες παιδί μου, πολύ βλάκες. Που να σκεφτούν να φτιάξουν ένα πάρκο της προκοπής όπως εμείς; Ένα πάρκο με άφθονο, λαχταριστό, σκληρό, μουντό τσιμέντο... 

Οι βλάκες Λετονοί θεωρούν το πάρκο τους ένα από τα πιο ρομαντικά μέρη της Ρίγα, καθώς και απίστευτα ατμοσφαιρικό και με πολύ πράσινο, πολύχρωμα λουλούδια, στενά μονοπάτια και σοκάκια, βραχόκηπους, καταρράκτες, γλυπτά, ενώ το κανάλι έχει πάπιες και κύκνους, συνθέτοντας ένα τοπίο για να ηρεμήσουν πραγματικά αυτοί και τα παιδιά τους. 

Πόσο μπροστά είμαστε ρε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.