Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Πολύγυρος: Τιμήθηκαν οι δωρητές της Ελληνικής Αστυνομίας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες, Τέταρτη 26 Ιουλίου 2017, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής στον Πολύγυρο, εκδήλωση προς τιμή των δωρητών της Ελληνικής Αστυνομίας, την οποία συνδιοργάνωσαν η Διεύθυνση Αστυνομίας Χαλκιδικής και η Τοπική Διοίκηση Χαλκιδικής της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (IPA).
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης δόθηκαν τιμητικές πλακέτες σε ιδιώτες χορηγούς και Φορείς, ως ένδειξη αναγνώρισης της ευγενικής και ανιδιοτελούς προσφοράς τους, που αφορούν σε οχήματα και εξοπλισμό και διατέθηκαν για τις ανάγκες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής.

Στην εκδήλωση παρέστησαν εκπρόσωπος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Κασσανδρείας, ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής κ. Ιωάννης Γιώργος, ο Δήμαρχος Προποντίδας κ. Εμμανουήλ Καρράς, εκπρόσωποι των Δημοτικών Αρχών, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής κ. Γεώργιος Γκίλης, εκπρόσωποι εταιρειών και επιχειρήσεων.

Για την Αστυνομία παρέστησαν ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας Ταξίαρχος Αθανάσιος Μαντζούκας, ο Διευθυντής Αστυνομίας Χαλκιδικής Ταξίαρχος Θεολόγης Τζουμαϊλής, ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Χαλκιδικής της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών κ. Πάλλης Δημήτριος, εκπρόσωποι συνδικαλιστικών ενώσεων αστυνομικού προσωπικού και αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.