Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Α.Σ. ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ/ΒΟΛΕΪ: Συμμετοχή της Ακαδημίας στο Τουρνουά Μίνι Βόλεϊ της Σκύδρας

Γράφει η Ελένη Μουρατίδου
Σε μια πολύ πετυχημένη διοργάνωση Τουρνουά Μίνι Βόλεϊ της ΕΣΠΕΜ στη Σκύδρα συμμετείχαν μικρές αθλήτριες από την Ακαδημία του Αίαντα την Κυριακή 4/5/17.
300 αθλητές και αθλήτριες από 10 σωματεία γέμισαν με χρώμα, μουσική, χαρούμενες φωνούλες και συνθήματα τον κεντρικό δρόμο μπροστά από το Δημαρχείο της πόλης , όπου είχαν στηθεί τα διχτάκια του Βόλεϊ. Συγκεκριμένα έλαβαν μέρος τα σωματεία: Αριστοτέλης Σκύδρας , Ίκαρος Έδεσσας, Μίλων Γιαννιτσών, Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών, ΓΑΣ Αλεξάνδρειας, ΓΑΣ Μελίκης, Ποσειδών Βέροιας, Ζαφειράκης Νάουσας, Πιερικός και Αίας Κιλκίς.

Τον αθλητόκοσμο καλωσόρισε η Δήμαρχος Κατερίνα Ιγνατιάδου. Το τουρνουά ήταν συν-διοργάνωση της ΕΣΠΕΜ και του Δήμου Σκύδρας με την καταλυτική βοήθεια του προπονητή αλλά και των αθλητών και αθλητριών σε χρέη διαιτητή , της τοπικής ομάδας «ΦΕΣ Αριστοτέλης Σκύδρας». Σε όλα τα παιδιά μοιράστηκαν μπουκαλάκια με νερό, προσφορά του Δήμου αλλά και κρουασάν, προσφορά τοπικής επιχείρησης.

Ο ακούραστος κ. Τάκης Χριστοφορίδης , Περιφερειακός Ομοσπονδιακός Προπονητής της ΕΣΠΕΜ και προπονητής του «Αριστοτέλη» , καθ΄ όλη τη διάρκεια του τουρνουά κρατούσε αμείωτο το κέφι και φρόντιζε να εξυπηρετηθούν οι φιλοξενούμενοι μικροί αθλητές και αθλήτριες αλλά και οι γονείς τους οι οποίοι δεν ταλαιπωρήθηκαν καθόλου μια και ξεκουράζονταν στις γύρω καφετέριες του δρόμου, παρακολουθώντας και ενθαρρύνοντας παράλληλα τα «καμάρια» τους.

Την «κυκλοφορία» στα γηπεδάκια ρύθμιζε όπως πάντα η πανάξια εκπρόσωπος της ΕΣΠΕΜ κ. Δέσποινα Μηνασίδου η οποία με την εμπειρία των τόσων χρόνων «έπαιζε το πρόγραμμα στα δάχτυλα» , παρά το μεγάλο αριθμό των συμμετεχόντων.

Η μεταφορά του Αίαντα στη Σκύδρα έγινε με μισθωμένο λεωφορείο από τον χορηγό της ομάδας «Κριεζής Τράβελ».

Ευχαριστούμε γονείς, προπονητές και αθλήτριες που μοιράστηκαν το πρωινό της Κυριακής με την ομάδα μας, στο 3ο τουρνουά της χρονιάς που λάβαμε μέρος.

Την Παρασκευή 9 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η γιορτή λήξης της σεζόν (σουβλάκι party!!) όλων των Τμημάτων του Αίαντα, στην αυλή του 1ου ΓΕΛ Κιλκίς, στις 18.30.

Σας υπενθυμίζουμε πως μπορείτε να συμμετέχετε εντελώς δωρεάν σε όλα τα τμήματα του Συλλόγου μας ( στίβος, βόλεϊ, τζούντο , ενόργανη, ποδηλασία) μέσω προγράμματος ΕΣΠΑ για τη σεζόν 2017/18. Πληροφορίες και αιτήσεις στο κατάστημα «Ποδηλάτης» τηλ: 23410-76964 και 6972030876 κ. Αβραμίδης Ανδρέας.

Πληροφορίες /εγγραφή στις Ακαδημίες Βόλεϊ του Αίαντα, τηλ: 6972 030 876 κ. Ανδρέας Αβραμίδης

Πληροφορίες /εγγραφή για όλα τα τμήματα του Αίαντα ( Στίβος, Τζούντο, Ενόργανη, Βόλεϊ, Ποδηλασία) τηλ: 23410-76964.

Πληροφορίες / εγγραφή στα τμήματα του Ατέρμονα τηλ: 23410-64792

Επισκεφτείτε τη Δημόσια Σελίδα μας στο Facebook:

https://www.facebook.com/aias.kilkis.volleyball/

http://www.aiaskilkis.gr/

https://www.facebook.com/atermongroup/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.