Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Συνεχίζονται οι προπονήσεις και τα φιλικά του Αλέξανδρου Κιλκίς

Δελτίο τύπου  Αλέξανδρου Κιλκίς
Με προπονήσεις και φιλικά παιχνίδια συνεχίζουν τα «μεγάλα» τμήματα, Αλέξανδρος & Ελπίδες, της ακαδημίας ποδοσφαίρου Κιλκίς. 
Προπονήσεις μεταβατικής περιόδου με τους ανάλογους στόχους αλλά και φιλικά παιχνίδια όπου αγωνίζονται ποδοσφαιριστές από την Α και από την Β ομάδα διορθώνοντας τεχνικό τακτικά στοιχεία για την λήψη συμπερασμάτων στο χτίσιμο των ρόστερ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Το πρώτο φιλικό της σειράς έγινε στο Π. Αγιονέρι με αντίπαλο τον τοπικό Ατρόμητο, όπου η ομάδα του Αλεξάνδρου επιβλήθηκε με σκορ 4-5. Παιχνίδι ανοικτό, με πάρα πολλές φάσεις και για τις δυο ομάδες που ευχαριστήθηκαν και οι ποδοσφαιριστές αλλά και οι λιγοστοί τοπικοί φίλαθλοι. 

Από το παιχνίδι αυτό το προπονητικό team έλαβε κάποια στοιχεία τα οποία θα συνεκτιμήσει με τα επόμενα φιλικά & τουρνουά για την λήψη αποφάσεων σε ότι αφορά την ενίσχυση των δυο ομάδων από έμψυχο δυναμικό.

Σύνθεση: Κοπαλίδης Κ (46’ Μπαλάσκας Α ) , Χατζηβασιλείου Α (55’ Σεφερίδης Ι), Μποσταντζίδης Α (70’ Κουζουκίδης), Τσιμπούκας Ν (46’ Ανανιάδης Ν ), Κερτούκα Γ , Μακάριος Β (55’ Μαυροκεφαλίδης Α ), Κετικίδης Χ, Αμανατίδης Γ (46’ Κουρουζίδης Β), Ιωαννίδης Δ (46’ Παπαδόπουλος Χ ), Μαχμουτάι Α (70’ Τζιτζίδης Κ ), Ζαφειρόπουλος Ι (30’ Μπαλάσκας Α )(46’ Πιπερίδης Γ ).

Επόμενη φιλική αναμέτρηση , για τους μικρότερους ηλικιακά , το Σάββατο με τον Ερμή Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη , και για τους μεγαλύτερους την Κυριακή στο Πεδινό με την τοπική Α.Ε.Π.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν με μειωμένους ρυθμούς και ποσότητα για την περίοδο των σχολικών εξετάσεων ώστε με το τέλος αυτών οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Αλεξάνδρου να επανέλθουν και να παρουσιαστούν έτοιμοι για τα προγραμματισμένα διεθνή φιλικά και τουρνουά στο τέλος Μαΐου και στη διάρκεια του Ιουνίου και μέχρι το τέλος αυτού όπου και οι νεαροί ποδοσφαιριστές θα ξεκουραστούν με ατομικά προγράμματα προπόνησης για τον ένα μήνα των διακοπών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.