Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Η πόλη του Κιλκίς ανθοφορεί - Φωτογραφίες

Ανακοίνωση δήμου Κιλκίς
Η Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος και Πρασίνου έδιωξε το γκρίζο και έβαλε ζωηρές πινελιές στο αστικό τοπίο της πόλης, γεμίζοντάς το με λουλούδια.
Γεωπόνοι και εργαζόμενοι στο τμήμα περιβάλλοντος και συντήρησης πρασίνου, με την ευγενική συνδρομή και του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Κιλκίς, πραγματοποίησαν χθες μια εκτεταμένη παρέμβαση ανθοφύτευσης στο χώρο της ανάπλασης του Δημοτικού Πάρκου – Κήπου και στις οδούς 21ης Ιουνίου, 25ης Μαρτίου, Αγίου Γεωργίου, Εθνικής Αντίστασης, Κ. Γαβριηλίδη, Πόντου και Καλούδη. Πετούνιες, φλόγες, κατιφέδες, βιγόνιες και σκυλάκια φυτεύθηκαν στο Δημοτικό Πάρκο - Κήπο και σε παρτέρια και δενδροδόχους δίνοντας μια λουδιασμένη όψη στην πόλη.

Την ομορφιά της ανθοφορίας χάρηκαν πρώτοι ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Σισμανίδης, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου Χριστόφορος Πιπερίδης και ο Πρόεδρος του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Κιλκίς Χρήστος Ανδρεανίδης που παρακολούθησαν τις εργασίες ανθοφύτευσης και συνεχάρησαν τους εργαζομένους για τη δουλειά τους.

Λουλούδια προς φύτευση διατέθηκαν παράλληλα στις σχολικές μονάδες ειδικής αγωγής, στην Τοπική Κοινότητα Καμπάνη, στο Σώμα Ελλήνων Προσκόπων και στο παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς. Συνολικά φυτεύτηκαν τέσσερις χιλιάδες λουλούδια.

Οι παρεμβάσεις αισθητικής θα συνεχιστούν και το επόμενο δεκαπενθήμερο με νέες φυτεύσεις λουλουδιών στην πόλη και σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Κιλκίς.

Η Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος και Πρασίνου παραδίδει μια όμορφη εικόνα στην πόλη με τη θερμή παράκληση στους δημότες να προσέχουν τις ανθοφυτεύσεις και να μην επιτρέπουν την υποβάθμιση της αισθητικής που έχει εκδηλωθεί αρκετές φορές με την εκρίζωσή τους. Είναι ζήτημα αισθητικής και πολιτισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.