Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017

Μεγάλη δωρεά από τον Κιλκισιώτη ευεργέτη Γεώργιο Γεωργιάδη

Μια ακόμη μεγάλη ποσότητα υγειονομικού υλικού κατέφθασε στο Κιλκίς την Τετάρτη 26 Απριλίου. Και αυτή η ποσότητα είναι δωρεά του Ιδρύματος «Αγία Μαρίνα» της Ρόδου μετά από παρέμβαση του ζεύγους Αναστασίας και Γεωργίου Γεωργιάδη. Όπως είναι γνωστό ο γιατρός κ. Γεώργιος Γεωργιάδης έχει καταγωγή από το Καμπάνη Κιλκίς.

Το υγειονομικό υλικό κατέφθασε με ειδικό φορτηγό και η ποσότητα εκφορτώθηκε στο Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου και στο Γηροκομείο Κιλκίς. Την επιτροπή παραλαβής αποτελούσαν ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ανδρέας Βεργίδης, η κ. Δήμητρα Μαυροφρύδου Διευθύντρια του Γηροκομείου Κιλκίς και ο κ. Γεώργιος Περπερίδης Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Πολυκάστρου. 

Στη διαδικασία παραλαβής του υλικού στο Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου ήταν παρών ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Χρήστος Γκουντενούδης. Το πλούσιο υγειονομικό υλικό, αφού ταξινομηθεί στους δύο χώρους παραλαβής, στη συνέχεια θα κατανεμηθεί σε όλες τις Υγειονομικές Μονάδες του νομού, ανάλογα με τους πίνακες που αυτές έχουν καταθέσει.

Στους 12 τόνους του υγειονομικού υλικού περιλαμβάνονται κρεβάτια νοσοκομειακά, κρεβάτια εξετάσεων, βοηθητικό υλικό κίνησης, στρώματα, νοσοκομειακές στολές, γάντια εξέτασης, πιεσόμετρα, ποδιές ακτινολογικού, σεντόνια, μαξιλαροθήκες, καροτσάκια, πάνες παιδικές και ενηλίκων, πολλών ειδών αναλώσιμα κ.ά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου