Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

Γεύσεις από όλη την Ελλάδα που μαγεύουν

Την επόμενη εβδομάδα (Δευτέρα 6 Μαρτίου έως και Τετάρτη 8 Μαρτίου) 2017 θα πραγματοποιηθεί η 18η έκθεση Τροφίμων & Ποτών Foodex στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Μετρό στο Σύνταγμα.

Οι συμμετέχουσες εταιρείες θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε περισσότερους από 15.000 επισκέπτες που θα μπορούν να γευτούν και να αγοράσουν τα προϊόντα που θα εκθέτουν.

Η έκθεση είναι η παλαιότερη και πιο αποτελεσματική που πραγματοποιείται στον συγκεκριμένο χώρο και παρουσιάζει Τρόφιμα και Ποτά από ΟΛΗ την Ελλάδα στους πολυάριθμους επιβάτες του Μετρό.

Μεγάλοι χορηγοί της έκθεσης είναι οι: Δήμος Μεσσήνης & Μελισσοκομία Ταϋγέτου Φωτόπουλος

Η Foodex Retail είναι η συνέχεια της γνωστής Έκθεσης Τροφίμων & Ποτών που οργανώνεται με μεγάλη επιτυχία για περισσότερα από έξι χρόνια στον συγκεκριμένο χώρο (Σταθμός Μετρό Σύνταγμα) και δίνει την ευκαιρία τόσο στο ευρύ κοινό όσο και στους επαγγελματίες του κλάδου να γνωρίσουν Παραγωγούς από όλη την Ελλάδα και να γευτούν και να αγοράσουν τα απίστευτα προϊόντα τους.

Δράση συλλογής τροφίμων για τους άστεγους
Βοήθησε και εσύ.. Μπορείς

Η ΕΡΤ, η Έκθεση Τροφίμων & Ποτών Foodex στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής τους Ευθύνης διοργανώνουν δράση συλλογής τροφίμων με σκοπό την διάθεση τους σε κοινωνικές ομάδες που έχουν ανάγκη.

Σας καλούμε να συνεισφέρετε σε αυτήν τη δράση κοινωνικού χαρακτήρα με προϊόντα, προσφέροντας οποιαδήποτε ποσότητα τροφίμων, τα οποία θα συλλέξουμε στους χώρους της έκθεσης και θα παραδοθούν στους αρμόδιους για την διανομή τους.

Η προσφορά των προϊόντων πρέπει να γίνει κατά την διάρκεια της έκθεσης (6-8 Μαρτίου 2017) στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Μετρό στο Σύνταγμα.

Facebook Page: https://www.facebook.com/foodexvertical

Στον ʽαέραʼ βρίσκεται και το site της έκθεσης στην διεύθυνση http://foodex.verticom.gr

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το 210.924.5577 ή info@verticom.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.