Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

ΓΑΣ Κιλκίς: Νίκες σε ατομικά & ομαδικά σε όλες τις κατηγορίες και πρωτιά στα Σύνθετα ΠΚ Β'

Δελτίο τύπου  ΓΑΣ Κιλκίς
Με την κυριαρχία του ΓΑΣ Κιλκίς στις περισσότερες κατηγορίες των συνθέτων αγωνισμάτων σε κορίτσια και αγόρια, τόσο σε ατομικό όσο και και σε ομαδικό επίπεδο, διεξήχθησαν την Κυριακή 26 Μαρτίου στο στάδιο του Κιλκίς, οι αγώνες του Διασυλλογικού πρωταθλήματος των συνθέτων αγωνισμάτων (τρίαθλα) της κατηγορίας των Παμπαίδων και Παγκορασίδων Β' της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κ. Μακεδονίας.
Στον όμιλο του Κιλκίς πήραν μέρος τα σωματεία που διαθέτουν ενεργά τμήματα στίβου στο νομό Κιλκίς με ομάδες αθλητών και αθλητριών με τον ΓΑΣ Κιλκίς να υπερισχύει με χαρακτηριστική άνεση στις παγκορασίδες Β', δείγμα της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται στο τμήμα στις αναπτυξιακές ηλικίες αλλά και της πολύ υψηλής ποιότητας του προπονητικού δυναμικού που διαθέτει.

Στη συνολική βαθμολογία των συνθέτων των Παγκορασίδων Β' τα κορίτσια του ΓΑΣ Κιλκίς πήραν τέσσερις θέσεις στην πρώτη εξάδα της κατάταξης με την Στέλλα Παρασκευά 2η , την Ελπίδα Αλέρου 3η , την Βάσω Καραμανίδου 5η και τη Φωτεινή Γκαιταρεζάκη 6η στα 27 κορίτσια που βαθμολογήθηκαν, ενώ στη συνολική βαθμολογία των Παμπάιδων Β την καλύτερη εμφάνιση πραγματοποίησε ο Άρης Χατζηβασιλείου 7ος.

Στα επιμέρους αγωνίσματα του Τριάθλου των κοριτσιών οι αθλήτριες του ΓΑΣ Κιλκίς κατέκτησαν μετάλλια στα 60 μ εμπόδια με την Φωτεινή Γκαιταρεζάκη 1η και την Ελπίδα Αλέρου 2η, στα 1000 μ με την Στέλλα Παρασκευά 1η και την Βάσω Καραμανίδου 2η, στο άλμα σε ύψος με τις Μάγδα Καραστεργίου 2η, Ελπίδα Αλέρου 2η και Στέλλα Παρασκευά 3η, ενώ στα αγόρια πήρε την 1η θέση με τον Αρη Χατζηβασιλείου στα 1000 μ.

Στην ομαδική βαθμολογία των κοριτσιών ο ΓΑΣ Κιλκίς ήταν 1ος με 1315 βαθμούς με 2ο τον ΓΣ Μανδρών με 860 βαθμούς και 3ος τον Αίαντα Κιλκίς με 845 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.