Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Άκρως πετυχημένος ο ετήσιος χορός του Κιλκίσιακού

Η αίθουσα στο Κέντρο Εστίασης “ΘΕΑΤΡΟ” γέμισε ασφυκτικά, το κλίμα που επικράτησε ευχάριστο με νότες συγκίνησης, η μουσική πανδαισία καταλυτική, η οργάνωση άψογη. 


Αποτέλεσμα; Μία έξοχη βραδιά που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25ης Μαρτίου από την οικογένεια του Α.O. Κιλκισιακού (Α’ και Β’ Ομάδα- Γυναικεία Ομάδα- Ακαδημίες- Τεχνικό Επιτελείο- Σύνδεσμο Φιλάθλων – Δ. Σ. ) αφιερωμένη στους φίλους ένθερμους και μη της ομάδας, γιορτάζοντας παράλληλα την άνοδο στη Γ’ Κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται από την επόμενη ποδοσφαιρική σαιζόν.

Την ετήσια αυτή εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους :

- Ο Αντιπεριφερειάρχης Βεργίδης Ανδρέας και οι Σύμβουλοι Θωμαϊδης Παύλος και Γιαννόπουλος Κων/νος.

- Ο Βουλευτής Κιλκίς Γεωργαντάς Γεώργιος

- Ο Δήμαρχος Κιλκίς Σισμανίδης Δημήτριος

- Ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Κυριακίδης Δημήτριος και ο Αντιπρόεδρος Ανθρακίδης Θεμιστοκλής

- Οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Κιλκίς Ζιούτα- Γιαννακούλα Αικατερίνη και Πιπερίδης Χριστόφορος.

- Ο επίσημος καλεσμένος και τιμώμενος Ακριτίδης Αθανάσιος – Εισαγγελέας Αρείου Πάγου

- Ο τ. Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Ψωμιάδης Παναγιώτης

- Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς Τονικίδης Παύλος

- Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς Δαμιανίδης Χαράλαμπος με τον Γ.Γ. Πάταρα Κων/νο

- Ο Πρόεδρος του Συνδ. Διαιτητών Ευθυμίου Κων/νος

- Ο τ. Πρόεδρος του Α.Ο. Κιλκισιακού Στανημερόπουλος Νίκος

- Ο Ολυμπιονίκης Άρσης Βαρών Σαλτσίδης Παύλος

- Οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Δροσάτου – Μ. Βρύσης – Ποταμιάς – Χωρυγίου και Αυγής Λαγκαδά.

Την εκδήλωση παρουσίασε το μέλος του Δ. Σ. Ηλιάδης Γεώργιος ο οποίος ευχαρίστησε εκ μέρους της Διοίκησης όλους τους παρευρισκόμενους για την εντυπωσιακή παρουσία τους και την ζεστή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν, απηύθυνε Δημόσιες Ευχαριστίες στους μεγάλους χορηγούς του Συλλόγου:

- ALLUMIN ROLLS- ΜΠΟΥΔΟΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ και ΣΙΑ ΟΕ

- ΚΛΕΜΑΝ ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ

- SONOCO ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΑΡΤΟΠΟΙΪΑ ΑΕ

Καθώς και στους Δωροθέτες της Εκδήλωσης :

ΓΕΡΜΑΝΟΣ, Παζαρτζικλής Λάζαρος, Λαϊδης Στέφανος, Παναγιωτίδης Γιώργος, Παπαβραμίδης Χρόνης, Ηλιάδης Αλέξανδρος, ACS-Αντρέας Γεωργούσης, Κατάστημα Λογδανίδης.

Ιδιαίτερη μνεία έκανε για έναν άνθρωπο που δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσά μας εδώ και 10 μήνες περίπου, τον τ. Πρόεδρο και Ευεργέτη του Συλλόγου, τον αείμνηστο “Βασίλη Σεργιαννίδη”, ο οποίος με την πληθωρική του παρουσία και προσφορά σε Κοινωνία- Εκκλησία- Επιχειρείν έδωσε ένα λαμπρό παράδειγμα προς μίμησιν. Ένας ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΥΠΑΤΡΙΔΗΣ όπως έγραψε σύσσωμος ο τοπικός Τύπος.

Ξεχωριστό τόνο στην εκδήλωση προσέδωσαν οι καθιερωμένες βραβεύσεις.

Φέτος τιμήθηκαν:

- Ο αθλητικογράφος του ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ Ίντος Κωνσταντίνος για την πολύπλευρη προσφορά στα αθλητικά δρώμενα του Νομού. Την απονομή έκανε ο Αντιπεριφερειάρχης Βεργίδης Ανδρέας.

Άξια αναφοράς η τοποθέτηση του Ίντου (άνευ σημειώσεων) για τα στατιστικά στοιχεία παρουσίας του Α.Ο. Κιλκισιακού. Συγκεκριμένα στα 56 χρόνια από την ίδρυσή του:

· 17 σαιζόν συμμετείχε στη Β’ Εθνική (με τελευταία την 86-87).

· 16 σαιζόν συμμετείχε στη Γ’ Εθνική

· 13 σαιζόν συμμετείχε στη Δ’ Εθνική

· 10 σαιζόν συμμετείχε στο τοπικό πρωτάθλημα.

Στις διοργανώσεις της ΕΠΣ Κιλκίς κατέκτησε 22 τίτλους, ήτοι 9 ως πρωταθλητής (το 7ο κατά σειρά αήττητος με αμυντικό ρεκόρ όλων των ετών) και 13 κύπελα και μακράν ο πρώτος σύλλογος του Νομού σε ανάδειξη και προώθηση ταλέντων σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

- Ο Δικαστικός Λειτουργός/Εισαγγελέας Αρείου Πάγου Ακριτίδης Αθανάσιος για την προσφορά του στον Αθλητισμό ως Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας και στο Α.O. Κιλκισιακό του οποίου υπήρξε ποδοσφαιριστής.

Την απονομή έκανε ο Βουλευτής Κιλκίς Γεωργαντάς Γεώργιος

- Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Καραμπίδης Σάββας από τις παντοτινές σημαίες του Συλλόγου. Την απονομή έκανε ο Δήμαρχος Κιλκίς Σισμανίδης Δημήτριος o οποίος στην τοποθέτησή του αναφέρθηκε:

· Στο θέμα των κερκίδων του γηπέδου

· Στη ανάγκη να καθιερωθεί ο Κιλκισιακός ως πρεσβευτής του Νομού στις πανελλήνιες κατηγορίες.

· Στην πρόταση και εισήγησή του στο Δημοτικό Συμβούλιο για μετονομασία του Δημοτικού Σταδίου Κιλκίς σε Δημοτικό Στάδιο “ Βασίλης Σεργιανίδης” αποδίδοντας έτσι εμπράκτως τον προσήκοντα σεβασμό στον μεγάλο Ευεργέτη του Κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου και αθλητισμού.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η πρόταση αυτή αναγνώρισης του Δημάρχου καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους.

- Η εταιρεία ΚΛΕΜΑΝ ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ για την εταιρική της κοινωνική ευθύνη προς την τοπική κοινωνία και τον αθλητισμό. Το βραβείο παρέλαβε το στέλεχος της εταιρίας Πετρίδης Χρήστος

Την απονομή έκανε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τονικίδης Παύλος ο οποίος επαίνεσε την εταιρία για τα επιτεύγματά της, τα οποία κάνουν περήφανους όλους τους Κιλκισιώτες.

- Ο ποδοσφαιριστής του Συλλόγου Παπαδόπουλος Στάθης ο οποίος εξ αιτίας ενός ατυχήματος, απέχει από τις εκδηλώσεις της ομάδος ευρισκόμενος στο στάδιο της ανάρρωσης.

Το βραβείο παρέλαβε ο πατέρας του. Την απονομή έκαναν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Θαμνίδης Παναγιώτης και εκπρόσωπος των ποδοσφαιριστών Σαπανίδης Γιώργος o οποίος και του αφιέρωσε την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα που παρουσίασαν οι: Νικολαϊδης Στάθης, Τσιτιρίδης Γιάννης, Μπαϊραχτάρης Θωμάς, Ιακωβίδης Γιώργος, Ξενιτίδης Χάρης και Θεοδωρίδης Γιάννης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.