Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

11η Έκθεση για τη Γεωργία Agrothessaly στη Λάρισα, άνοιξε τις πύλες της και σας περιμένει (51 φωτογραφίες)

Omorfa taxidia: Αποστολή
Η συναρπαστική Λάρισα έβαλε τα γιορτινά της και σας περιμένει. Από προχθες βρίσκεται σε εξέλιξη η 11η Πανελλήνια Έκθεση για τη Γεωργία και τη Κτηνοτροφία Agrothessaly, η οποία θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 12 Μαρτίου. 


Για πρώτη φορά η έκθεση συνδιοργανώνεται από την ΔΕΘ-Helexpo και τον Δήμο Λαρισαίων και είναι μεγαλύτερη από κάθε άλλη χρονιά. Συγκεντρώνει σε 20.000 τ.μ. 167 εκθέτες, που εκπροσωπούν περισσότερες από 500 επιχειρήσεις από 26 χώρες.

Ήδη από τη χθεσινή πρώτη ημέρα λειτουργίας της στην Σκεπαστή Αγορά της Νεάπολης , τα μηνύματα είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά, εμφανίζοντας στοιχεία ιδιαίτερης δυναμικής και πλήθος επισκεπτών. 

Στη χθεσινή επίσημη τελετή εγκαινίων και αγιασμού, το κλίμα ήταν πανηγυρικό και ενθουσιώδες. Ο Πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo Τάσος Τζήκας, τόνισε πως με την 11η διοργάνωσή της η Agrothessaly μπαίνει σε μία νέα τροχιά. «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την συνεργασία μας με τον δήμο, καθώς πρόκειται για μία έκθεση που θεωρήσαμε από την αρχή ότι έχει προοπτικές και μπορεί να αναδειχθεί στην σημαντικότερη περιφερειακή έκθεση στην Ελλάδα και η Λάρισα να μπει στον χάρτη των εκθέσεων. Είμαστε στην Λάρισα για να παραμείνουμε» επισήμανε ο κ. Τζήκας.

«Από την πρώτη ημέρα η έκθεση καταδεικνύει την δυναμική της και αναδεικνύεται στην μεγαλύτερη περιφερειακή έκθεση της χώρας», τόνισε ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, προσθέτοντας ότι η στρατηγική συνεργασία του δήμου με την ΔΕΘ-Helexpo κινείται σε εξαιρετικό επίπεδο και το αποτέλεσμα την δικαιώνει. 

Σε σχέση με την γεωργοκτηνοτροφική έκθεση που διοργάνωνε παλαιότερα ο δήμος, οι εκθέτες στην 11η Agrothessaly τριπλασιάστηκαν και υπερδιπλασιάστηκαν οι χώροι σημείωσε ο κ. Καλογιάννης, ενώ υπογράμμισε πως ήδη έχουν επιτευχθεί οι δύο από τους τρεις στόχους για την έκθεση και με το τέλος της διοργάνωσης θα επιτευχθεί και ο στόχος της επισκεψιμότητας. 

Από την πλευρά της Οργανωτικής Επιτροπής της έκθεσης ο πρόεδρος της και Αντιδήμαρχος Οικονομίας και Ανάπτυξης του Δήμου Λαρισαίων Παναγιώτης Νταής, στάθηκε στο γεγονός ότι δύο φορείς του δημοσίου συναντήθηκαν και παρήγαγαν αυτό το αποτέλεσμα της φετινής Agrothessaly. «Αυτό είναι το πρώτο βήμα για την πόλη και θα έρθουν και άλλα βήματα, το μόνο που πρέπει να συζητάει η χώρα είναι το σχέδιο της παραγωγικής ανασυγκρότησής της» τόνισε σχετικά ο κ. Νταής.

H Agrothessaly πλαισιώνεται και από ένα πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, που απευθύνεται στους ανθρώπους του πρωτογενούς τομέα, τους γεωτεχνικούς, τους φοροτεχνικούς κ.α. 

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες ημερίδες και εκδηλώσεις, με τη συμμετοχή πολλών φορέων του κλάδου, αλλά και εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της περιοχής, όπως είναι το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και το ΤΕΙ Θεσσαλίας. 

Το πλήρες πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων είναι διαθέσιμο στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://agrothessaly.helexpo.gr/el/2017_programme

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.