Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

Θεσσαλονίκη: Τα "Μωρά στη φωτιά" στο Mylos Club

Ο Στέλιος Σαλβαδόρ και τα Μωρά στη Φωτιά συμπληρώνουν φέτος 30 χρόνια δισκογραφίας και γιορτάζουν αυτή τη ΝΙΚΗ εμφατικά, μετά την καταπληκτική τους εμφάνιση, στο ιστορικό Κύτταρο στην Αθήνα τώρα και στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου στο Club του Μύλου..

Και η Ελληνική ροκ σκηνή μαζί, αλλά και το πιο ενεργό κομμάτι της κοινωνίας μας γιορτάζουν και απολαμβάνουν την μαγική επίδραση αυτού του επίμονου καλλιτέχνη, αυτής της αθάνατης μπάντας..

Που με μόνο αποκλειστικό όπλο και τρόπο τα τραγούδια τους και κόντρα σε «Θεούς και Δαίμονες» τρεις δεκαετίες τώρα από τα σκοτάδια και τις κορυφές γκρεμίζουν σκιάχτρα ανυψώνουν συναισθήματα και κάνουν τις γροθιές να σφίξουν....

Χωρίς συμβιβασμούς Χωρίς συμφωνίες Χωρίς βιτρίνες Χωρίς λόγια πολλά

Για την Μουσική Για την Αγάπη Για την Αλήθεια Για την Αντίσταση.

Από την εποχή που μας χάριζε το α-ρι-στού-ργη-μα της σκηνής μας, τον πρώτο ομώνυμο δίσκο, στα χρόνια της σιωπής και απο την εποχή του «Θεατρίνοι» και του απόλυτου come back στην «έκρηξη» και το υπερπαραγωγικό παρών (νέος δίσκος πολύ σύντομα), η ιστορία του Στέλιου Σαλβαδόρ, η ιστορία των Μωρά στη Φωτιά πάντα είχε κάτι να σου πει, για σένα, πρόσωπο με πρόσωπο.

Στις 24 του Φλεβάρη, στο club του Μύλου ο ζωντανός μύθος της σκηνής μας, στο πιο ιδιαίτερο live happening των τελευταίων ετών!

Μαζί με ανθρώπους που μοιράστηκαν τη «φωτιά» από τα παλιά ως το σήμερα, μαζί με όλους εσάς που χρόνια τώρα σαν «Αδελφια στην Κόλαση» δίνετε βήμα στο «Μανιφέστο» του .

....δεν είχαμε σκοπό να πάμε τόσο βαθιά μα κάποιος από εμάς στο δρόμο πέταξε τη λέξη φωτιά....
(«Κάτω στην Πόλη» 1987)


ΜΩΡΑ στη ΦΩΤΙΑ: Στέλιος Σαλβαδόρ: Μπάσο-Φωνητικά Λάκης Ραγκαζάς: Κιθάρες Σάκης Ζαχαριάδης κιθάρες Πασχάλης Ιγνατιάδης: Τύμπανα Φώτης Τσακιρίδης: Τύμπανα Φίλιππος Κωσταβέλης: Πλήκτρα Δημήτρης Ματζίρης: Τρομπόνι κ τούμπα Κώστας Κατσαρός: Τρομπέτα και δεύτερο συνθεσάιζερ Ηλίας Πετρίδης πλήκτρα Γιώργος Βασίλας κιθάρα Αχιλέας - Βασίλης Τσιτούρας πλήκτρα και μερικές ακόμη ευχάριστες εκπλήξεις και συμμετοχές

INFO Μύλος Club
Ανδρέου Γεωργίου 56, περιοχή Σφαγεία
Ώρα προσέλευσης: 21:30 / Ώρα έναρξης: 22:30
Εισιτήριο θεάματος: 10€, Προπώληση: 10€

Σημεία Προπώλησης: Έντεχνον, Σάρωθρον, Stereodisc, Harry’s Spot (Σβώλου), Καφέ Ηλιοτρόπιο, Καφέ Διώροφον (Καλαμαριά)

Στο εισιτήριο δεν περιλαμβάνεται ποτό και είναι μόνο είσοδος θεάματος της συναυλίας, καθώς και δεν εξασφαλίζει θέση καθημένου.

Σε περίπτωση που θέλετε να εξασφαλίσετε θέση καθημένου πριν την ημερομηνία της συναυλίας μπορείτε να επικοινωνείτε στο: 2310 510081

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.