Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Εντυπωσιακό ξεκίνημα για τον Κιλκισιακό στο Πεδινό με 5-0

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Εντυπωσιακό ξεκίνημα και στον δεύτερο γύρο για τον Κιλκισιακό που πέρασε δίχως δυσκολίες το απόγευμα του Σαββάτου από το Πεδινό με 5-0.
Το συγκρότημα του Μάκη Δανδίκα μετρά πια 40 βαθμούς, και έχει φτάσει τις 13 νίκες σε 14 παιχνίδια, κρατώντας απαραβίαστη την εστία του για 11 συνεχή παιχνίδια.

Από πολύ νωρίς καθάρισε το ματς ο ΑΟΚ μιας και στο 3' ο Βαχανελίδης βρήκε μέσα στη περιοχή τον Μπελίτσα που ξεπέρασε τον αντίπαλό του και με δεξί σουτ έκανε το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι έλεγχαν πλήρως φτάνοντας δίχως δυσκολία στην αντίπαλη περιοχή. Στο 27' σέντρα του Ραφαελίδη γυριστό του Πολύζου και 2-0 για τον Κιλκισιακό, ο οποίος έφτασε και σε τρίτο τέρμα τρία λεπτά αργότερα με τον Δρόσο να κάνει την ατομική ενέργεια και να "σπάει" στον Καμπεράι που από κοντά χρίστηκε και αυτός σκόρερ.

Στο 62' ο Βλάντο Σαβελίδης επέστρεψε στην ομάδα με γκολ αφού νίκησε από κοντά τον τερματοφύλακα Στρατηγούση , και το τελικό 5-0 ήρθε με σουτ του Δρόσου έξω από τη περιοχή στο 75'.

Ο Κιλκισιακός είχε και άλλες ευκαιρίες για να σκοράρει, με τον τερματοφύλακα Ζάικο στο 80' να κάνει ωραία απόκρουση στο μακρινό σουτ του Ελέζογλου.
Την επόμενη αγωνιστική ο Κιλκισιακός υποδέχεται στο στάδιο τον Αλέξανδρο.

ΠΕΔΙΝΟ:
Στρατηγούσης, Πίρε (81 Μήλιος), Λαπιασβίλι, Νέλη, Παπάκης, Καζαντζίδης, Ζάικος, Ελέζογλου, Αϊβαζίδης, Μαλάτος, Παρδάλης (46' Αβραμίδης).

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Ζάικος, Μίλκας, Ραφαελίδης, Μαυροκεφαλίδης, Ματεντζίδης (46' Σαβελίδης), Ευθυμιάδης, Μπελίτσας, Πολύζος, Καμπεράι (56' Σαπανίδης), Βαχανελίδης (62' Ρωμανίδης), Δρόσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.