Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Ισόπαλος 1-1, ο αγώνας του Κιλκισιακού Β΄ με το Χέρσο

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Ισόπαλος 1-1 ολοκληρώθηκε ο αγώνας του Κιλκισιακού Β΄ με το Χέρσο για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου του Ανατολικού Ομίλου της Α΄ Κατηγορίας.

Η ομάδα μας είχε τη πρωτοβουλία των κινήσεων μετά το πρώτο τέταρτο, και έχασε σημαντική ευκαιρία στο 25' με το πλασέ του Μαλάνια μετά από πάσα του Π. Ζαμανόπουλου να περνά πάνω από τα δοκάρια.

Δύο λεπτά αργότερα το Χέρσο κέρδισε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Σάκης Ιωαννίδης. Στο 28' οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρία και για δεύτερο τέρμα.

Στην επανάληψη ο Κιλκισιακός Β΄ πίεσε τον αντίπαλο, και στο 55' είχε δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Κελεσίδη. Οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν πίσω, όμως τελικά στις καθυστερήσεις ήρθε η ισοφάριση.

Εκτέλεση φάουλ του Ηλία Κουραλίδη, ασθενής απόκρουση του τερματοφύλακα της Δόξας και στην επαναφορά ο Στέλιος Φιλιππίδης από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ Β΄: Χαλκίδης, Πουρσανίδης, Ντοριάν (82' Μαζμανίδης), Χ. Ζαμανόπουλος, Η. Κουραλίδης, Κουρτεσίδης (68' Γ. Κουραλίδης), Φιλιππίδης, Κελεσίδης, Κοσμερίδης, Μαλάνια (80' Κωτάκης), Π. Ζαμανόπουλος.

Στη Θεσσαλονίκη η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού συνεχίζει τις εξορμήσεις της, και τη Κυριακή 18 Δεκεμβρίου θα μεταβεί στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης για φιλικούς αγώνες με τον Αγροτικό Αστέρα.

Θα λάβουν μέρος δύο ομάδες για όλα τα τμήματα, με την αποστολή να είναι ιδιαίτερα μεγάλη. Επίσης ήδη υπάρχουν κλεισμένα φιλικά παιχνίδια που θα πραγματοποιηθούν κατά τη περίοδο των εορτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.