Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

Σούλης: Αναγκαία όσο ποτέ η πολιτική αλλαγή στον τόπο

Δελτίο τύπου Σούλη Καζαντζίδη
Ήρθε ο Δεκέμβρης και δυστυχώς η κυβέρνηση-οπερέτα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συνεχίζει να αδιαφορεί ανάλγητα για τα προβλήματα των απλών ανθρώπων. Ενώ οι Έλληνες βομβαρδίζονται καθημερινά από διαδοχικά άσχημα νέα (οικονομία, εθνικά και κοινωνικά θέματα, διαπραγμάτευση κτλ.), η ασήμαντη ομάδα που νομίζει ότι κυβερνά, είναι ανίκανη να διαχειριστεί ακόμα και τα αυτονόητα.

Δυστυχώς ακόμη και σήμερα η ειδική εφαρμογή της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων δεν έχει ετοιμάσει τα σχετικά με το επίδομα θέρμανσης. Επίδομα το οποίο περιμένουν πώς και πώς οι αδύναμες οικονομικά οικογένειες. Επίδομα πενιχρό και κουτσουρεμένο το οποίο έχει μειώσει στα 105 εκατ. ευρώ το συνονθύλευμα των Τσιπροκαμμένων.

Ιδιαίτερα σήμερα που ο καιρός έχει ήδη δείξει τα δόντια του, στο Μαξίμου ζουν με τις ιδεοληψίες του παρελθόντος και τις αγάπες με ηγέτες όπως ο Ντανιέλ Ορτέγκα, ο Νικολά Μαδούρο, ο Έβο Μοράλες, παραπέμποντας τη μνήμη εν έτει 2016 στον Ανδρέα Παπανδρέου, ο οποίος με τη σύμπλευσή του με τριτοκοσμικούς ηγέτες τότε και τον εγκληματικό λαϊκισμό του, οδήγησε μοιραία το λαό μας στην καταστροφή. Γνήσιος συνεχιστής του σήμερα ο κ. Τσίπρας, συγγράφει και εκφωνεί επικήδειους για αριστερούς δικτάτορες και αποτυχημένους επαναστάτες οι οποίοι οδήγησαν τους λαούς τους στην φτώχεια και στην εξαθλίωση.

Την ίδια ώρα η λαίλαπα φόρων και οι σχετικές εφαρμογές δηλαδή τα όσα θα εισπράξει το κράτος, λειτουργούν στην εντέλεια. Τρανταχτό παράδειγμα αποτελούν τα τέλη κυκλοφορίας για τα οποία το κυβερνητικό αφήγημα μέχρι πριν λίγο καιρό μιλούσε για ‘’εξορθολογισμό’’ και υποσχόταν μειώσεις σε ένα μεγάλο μέρος των κατόχων αυτοκινήτων. Ξαφνικά όλα άλλαξαν και παραμένουν τα ίδια με πέρυσι τσουχτερά τέλη, τα οποία γονάτισαν κυριολεκτικά τους ιδιοκτήτες των πάσης φύσεως οχημάτων. Οι οφειλές προς το Δημόσιο έχουν αγγίξει τον ουρανό αλλά στο Μέγαρο Μαξίμου περί άλλων τυρβάζουν και τα μόνα με τα οποία ασχολούνται είναι τα πολυδάπανα ταξίδια και οι κάθε λογής επικοινωνιακές φιοριτούρες.
Πλησιάζει η στιγμή που ο περήφανος λαός μας θα κλείσει οριστικά τους λογαριασμούς του με την αποτυχημένη και μίζερη αυτή ανίερη κυβερνητική παρέα των αριστεροακροδεξιών οι οποίοι το μόνο πράγμα που λατρεύουν είναι η καρέκλα και η με κάθε τρόπο παραμονή τους στην εξουσία σε βάρος βέβαια του λαού μας και συνολικά της πατρίδας μας. Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες δεν αντέχουν άλλο τους μαθητευόμενους και λαοπλάνους μάγους της πολιτικής ντροπής. Δεν αντέχουν το εξαμβλωματικό αυτό συνονθύλευμα που αποτελούν η θολοαριστερά του ΣΥΡΙΖΑ με τα ακροδεξιά και ιδιοτελή δεκανίκια της, τους ΑΝΕΛ. Δεν είναι δυνατόν η πατρίδα μας να έχει ηγέτες πολιτικώς νάνους.

Η Ελλάδα μας έχει ανάγκη από ηγέτες οι οποίοι μπορούν να την οδηγήσουν στην αποστολή της η οποία συνοψίζεται επακριβώς στα λόγια του ΓΚΑΙΤΕ: "Ό,τι είναι ο νους και η καρδιά δια τον άνθρωπο, είναι η ΕΛΛΑΣ διά την ανθρωπότητα."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.