Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

"Ευχαριστούμε το Κοινωνικό Φαρμακείο Κιλκίς και την εταιρεία ΚΛΕΜΑΝ ΕΛΛΑΣ"

Ανακοίνωση  Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Κιλκίς
Το Τοπικό Συμβούλιο του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού εκφράζει τις θερμότερες και ειλικρινέστερες ευχαριστίες του στο Κοινωνικό Φαρμακείο Κιλκίς για τη εξόχως ευγενική του χειρονομία να χορηγήσει φαρμακευτικό υλικό για τις κατασκηνώσεις των Ομάδων μας που πραγματοποιήθηκαν το καλοκαίρι του 2016.

Η άμεση ανταπόκριση του Κοινωνικού Φαρμακείου Κιλκίς στην πρόσκλησή μας για την κάλυψη σε φαρμακευτικό υλικό των τεσσάρων κατασκηνώσεών μας στις οποίες συμμετείχαν 160 παιδιά και ενήλικες - μέλη του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού συνέβαλαν καθοριστικά στην ολοκληρωμένη εξασφάλιση της φαρμακευτικής τους περίθαλψης.

Η δωρεά αυτή αποτελεί δείγμα γενναιοδωρίας και στήριξης φορέων, όπως του δικού μας, που δρουν εθελοντικά και μας θυμίζει διαρκώς ότι έχουμε στο πλευρό μας άξιους συμπαραστάτες του έργου μας.

Το Τοπικό Συμβούλιο του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού εκφράζει επίσης τις θερμότερες και ειλικρινέστερες ευχαριστίες του στην εταιρεία «ΚΛΕΜΑΝ ΕΛΛΑΣ» για τη εξόχως ευγενική της χειρονομία να χορηγήσει είδη διατροφής και καθαριότητας για τις κατασκηνώσεις των Ομάδων μας που πραγματοποιήθηκαν το καλοκαίρι του 2016.

Η άμεση ανταπόκριση της εταιρείας ΚΛΕΜΑΝ ΕΛΛΑΣ στην έκκλησή μας για δωρεά συνέβαλε στην επιτυχία των τεσσάρων κατασκηνώσεών μας στις οποίες συμμετείχαν 160 παιδιά και ενήλικες - μέλη του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού.

Είναι γνωστή η δύσκολη οικονομική συγκυρία που περνάμε όλοι, και γι’ αυτό η κάθε προσφορά είναι για εμάς ένας θησαυρός που αξιοποιούμε με υπευθυνότητα και σεβασμό!

Η δωρεά αυτή αποτελεί δείγμα Κοινωνικής Ευθύνης και στήριξης φορέων, όπως του δικού μας, που δρουν εθελοντικά και αποδεικνύει την κοινωνική αλληλεγγύη που διέπει την ΚΛΕΜΑΝ ΕΛΛΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.