Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Γ.Α.Σ. Κιλκίς Στίβος - Γυμναστείτε με πρωταθλητές!

Ανακοίνωση Γ.Α.Σ. Κιλκίς Τμήμα Στίβου
Το τμήμα στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς, που είναι από τους κορυφαίους συλλόγους για το 2016 στον Κλασσικό Αθλητισμό, σας περιμένει και πάλι στο Δημοτικό Στάδιο του Κιλκίς για να γυμναστείτε με πρωταθλητές!

Οι εξαιρετικές επιτυχίες των αθλητών και αθλητριών μας στα Πανελλήνια και Διασυλλογικά Πρωταθλήματα της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016, έφεραν το σύλλογό μας πρώτες θέσεις της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κ. Μακεδονίας, αλλά και στις υψηλές θέσεις της κατάταξης των συλλόγων σε όλη την Ελλάδα!

Μεταξύ των επιτυχιών των αθλητών μας είναι οι οι κατακτήσεις μεταλλίων και οι πολυάριθμες συμμετοχές στους τελικούς όλων των αγωνισμάτων στα Πανελλήνια πρωταθλήματα αλλά και οι δεκάδες πρωτιές στα διασυλλογικά πρωταθλήματα και στους επώνυμους αγώνες του ΣΕΓΑΣ, από αθλητές και αθλήτριες που έχουν ξεκινήσει από τα τμήματα υποδομών του συλλόγου μας

Ο Σύλλογός μας, παράλληλα με τον αγωνιστικό αθλητισμό, καλλιεργεί με ιδιαίτερη φροντίδα, τμήματα υποδομής, ως εξής:

• Τμήματα Ακαδημιών & Μίνι (4-10 ετών)

• Τμήματα Ανάπτυξης (11-12 ετών )

Το άριστο επιτελείο των προπονητών μας είναι πρόθυμο να υποδεχθεί τους μικρούς αθλητές και να τους μυήσει στα μυστικά του κλασικού αθλητισμού και του «Ευ αγωνίζεσθαι»

Αν θέλετε να γυμνάζεστε με πρωταθλητές... Σας περιμένουμε!

Πληροφορίες- εγγραφές
Στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς, καθημερινά 4.30-6.30
Στους Εφόρους του Στίβου:
Γεώργιος Κωνσταντινίδης 6977677295, Βλάσης Μαβίδης 6944887233, Ματίνα Γιαννιτσάκη 6945738754
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.