Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Σούλης: "Λάθος επιλογή η κατάργηση και συγχώνευση αστυνομικών τμημάτων στο νομό Κιλκίς"

Δελτίο τύπου Σούλη Καζαντζίδη
Πολιτευτή Ν.Δ. νομού Κιλκίς
Η κατάργηση και συγχώνευση αστυνομικών τμημάτων στο νομό Κιλκίς αποτελεί άλλη μια λανθασμένη επιλογή της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ.

Η επικίνδυνη παρέα που συνεχίζει να κρατά το τιμόνι της χώρας μεταχειρίζεται τον τόπο μας χωρίς να λαμβάνει υπ' όψιν της ειδικά για το νομό μας διαφορετικά κριτήρια (ακριτική περιοχή, προσφυγικό/μεταναστευτικό).

Στο σημείο αυτό χρήσιμο είναι να υπενθυμίσουμε το τι συνέβη κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης της χώρας από την κυβέρνηση ΝΔ όπου ο τότε Υπουργός και νυν υπεύθυνος τομεάρχης για το προσφυγικό-μεταναστευτικό του κόμματος μας Β.Κικίλιας ο οποίος είχε αφουγκρασθεί τη βούληση της τοπικής μας κοινωνίας και με την δική μας συνδρομή αποφασίζοντας εν τέλει την μη κατάργηση ή συγχώνευση αστυνομικών τμημάτων στο Ν.Κιλκίς.

Σήμερα λοιπόν σε αντιδιαστολή με τα όσα έπραξε η κυβέρνηση Α.Σαμαρά διατηρώντας τα αστυνομικά τμήματα έρχεται η κυβέρνηση που δεν έχει πλέον το λαϊκό έρεισμα (πλειοψηφία) στην κοινωνία να προκαλέσει με τις αποφάσεις της λίγο πριν φύγει από την εξουσία καταργώντας χωρίς στοιχειώδη σχεδιασμό αστυνομικές μονάδες του Κιλκίς εφαρμόζοντας τη λογική του παραλόγου και αδιαφορώντας για τις συνέπειες από μια τέτοια εξέλιξη.

Η κατάργηση των αποφάσεων, επί του θέματος, της σημερινής κυβέρνησης από την αυριανή κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη αποτελεί την αρχή μόνο στο θέμα της αστυνόμευσης σε επίπεδο νομού. Η ενίσχυση του ρόλου και η αναβάθμιση των αστυνομικών τμημάτων των ακριτικών νομών είναι εκ των άμεσων προτεραιοτήτων που θα υλοποιήσει η ΝΔ άμα τη αναλήψει της διακυβέρνησης της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.